Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
600km-ről nem tud hazajonni hozzám hogy találkozzunk, miért nem tudja megoldani ha valóban fontos vagyok neki? Ezt én nem hiszem el.
2 hete ismertuk meg egymast, kulfoldon dolgozik de 6 ora alatt ide erhetne hozzam, azt mondja egyenlore nem tud jonni mert munkabol nem tud elszabadulni. En ezt nem tudom elhinni. Ha nekem lehetosegem lenne menni hozza, egy fel orara is kimennék hozzá, mert fontos nekem..
1.Meg kene ezt ertenem es attol mert nem tud még jonni lehetseges hogy fontos lettem neki?
2.Vagy ha akarna haza jonne akar egy napra is csak hogy lasson?
Ez még Szabolcsban sem átlagfizetés.
A minimálbért sem éri el. Ennyiért főállású (heti 40 órát dolgozó) alkalmazottat nem is szabad dolgoztatni.
Ugyan!
Vegyük észre, hogy egy troll szórakozik itt késő este!
600 km az nem hatvanezer amúgy. Ahhoz nagyon sokat kell fogyasztania a kocsinak.
A telekocsi ennél is olcsóbb. Engem ausztriába telekocsival 20 ezerért kivittek. A másik , hogy mehetsz ám vonattal is, ha online veszed a jegyet sokkal olcsóbban kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!