Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Baratommal nem volt igazi a kapcsolat tartottunk egy két honapos szünetet, majd mikor újra talalkoztunk úgy döntöttünk hogy újra megprobáljuk. Viszont amióta szunetet tartottunk ugy más férfiakat is megnezek a szünet nekem nem a kavarsrol szólt egyébként inkább a gondolkodásrol akkor nem nagyon nezelődtem. Most vidzon igen és én nem az a típus vagyok aki minden szembe jovovel össze jonnek cska talalkoztam egy pozitív kisugárzással rendelkező sraccal aki nagyon szimpatikus és lehet tetszik. Így nagyon össze vagyok mert a páromat sem akarom megbántani. Ti mit csinálnátok a helyemben? Ui: azért tartottunk szunetet mert ellaposodd már a kapcsolat.

2022. okt. 6. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"a páromat sem akarom megbántani"

A "párod" nem tartott volna 2 hónapos szünetet. Mind a ketten szabadok vagytok!

2022. okt. 6. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy szünet az iskolában, a munkahelyeken, és a focimeccseken van. Kapcsolatban nincs.
2022. okt. 6. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármi is volt a célotok a szünettel, te úgy látszik ráleltél. Tovább kell lépned... ez a kapcsolat rég halott.
2022. okt. 6. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"azért tartottunk szunetet mert ellaposodd már a kapcsolat"

És az, hogy "érett" módon kijelentitek, hogy akkor most két hónapig nem szeretitek egymást, majd utána újra dúl a love, végülis mit oldottatok meg?

Én értem azt, hogy egy kapcsolatban vannak nehézségek, mélypontok. De arra nem az a megoldás, hogy akkor játsszuk azt, hogy nem vagyunk együtt. Ez semmit nem old meg. Ettől nem fognak eltűnni azok a problémák, amik miatt a kapcsolatotok tönkrement. Nem ilyen dedós "szüneteket" kell tartani, hanem ha lehet, akkor a problémákat kell megoldani. Ezzel legfeljebb csak elodázni tudjátok azt, cserébe viszont kaptok más problémákat.

Eleve nem is értem, hogy ezt egyesek hogy gondolják. Akkor most a "szünet" alatt lehet agyba-főbe kufircolni, mert hát nem vagytok együtt? Aztán miután barátod nyolc másik nőt teleélvezett, boldogan, nagyon-nagyon szerelmesen folytatjátok tovább a kapcsolatotokat, igaz?

Ha meg hűségesek maradtok egymáshoz, akkor mi értelme is van a "szünetnek"? Hogy ne lássátok egymást, de azért nagyon szerelmesek vagytok? Ez valahogy nem fér össze.

És nem mellékesen: ilyenkor szoktak lenni tök jó veszekedések, meg féltékenykedések a "de hát te szünet alatt miért voltál mással?" témakörből.

Ha két ember szereti egymást, és nem valami dedós szinten állnak, akkor ha problémák vannak, azokat meg lehet beszélni, és törekedni kell azokat megoldani. Ha sikerül, akkor minden oké. Ha meg nem, akkor azt semmiféle szünet nem oldotta volna meg. Ilyenkor a legbölcsebb kilépni egymás életéből, és a szépre emlékezni.

Azt meg csak el tudja dönteni magáról az ember, hogy most szereti-e a másikat...

2022. okt. 6. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne már, hogyha a házasságba is lenne ilyen "szünet"? Elválnak utána újra házasodnak, mikor vége a szünetnek.

Vagy mint a Távkapcs (Click) filmbe meg nyomja a pause gombot...

Nem úgy van, hogy jóban-rosszban? Vagy az csak jóban inkább???

2022. okt. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!