Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez írásos formában is? Át tudja érezni ezeket a szavakat egy nő, miközben olvassa a történetet?A lenti szöveg csak példa a szavak használata miatt. Csak nők véleményére vagyok kíváncsi.
Példa: „ Igazán nagyszerű dolog valakiben megbízni. Mire is gondolok valójában? Olyan a bizalom
mint egy puha arany buborék, egy energia áramlás amely összekapcsolja a két embert, érintése
meleg, lágyan simogató és nyugtató, ilyenkor erős, meleg érzés járja át az egész testet, erősíti a
biztonságérzetet, a bizalmat, olyan szélesre tárja szárnyait, hogy ilyenkor maga az érzés szólít meg
bennünket: ”Biztonságban és védve vagy, megnyílhatsz az élmény számára, teljesen átérezheted,
elfogadhatod azt. Valószínű jó érzés lesz mindezt átérezni: Ugye milyen nagyszerű érzés a bizalom,
az igazi bizalom?”
zagyva, túlírt, patetikus.. sok helyesírási hibával.
olyan, mintha szuggerálni akarnád, hogy benned megbízhat.
ez nem így működik!
elég lenne egyszerűen annyit mondani neki: ha beszélgetni van kedved, itt vagyok, meghallgatlak!
Nagyon ijesztő lenne egy ilyen szöveg ismerkedési szakaszban, bármennyire bánik jól a szavakkal amúgy.
Vannak persze nők, akik az ilyesmire fogékonyak, viszont szerintem jellemzően (ezt ítélkezés nélkül mondom), nem teljesen egészségesek vagy stabilak lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!