Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet ez írásos formában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez írásos formában is? Át tudja érezni ezeket a szavakat egy nő, miközben olvassa a történetet?A lenti szöveg csak példa a szavak használata miatt. Csak nők véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Példa: „ Igazán nagyszerű dolog valakiben megbízni. Mire is gondolok valójában? Olyan a bizalom

mint egy puha arany buborék, egy energia áramlás amely összekapcsolja a két embert, érintése

meleg, lágyan simogató és nyugtató, ilyenkor erős, meleg érzés járja át az egész testet, erősíti a

biztonságérzetet, a bizalmat, olyan szélesre tárja szárnyait, hogy ilyenkor maga az érzés szólít meg

bennünket: ”Biztonságban és védve vagy, megnyílhatsz az élmény számára, teljesen átérezheted,

elfogadhatod azt. Valószínű jó érzés lesz mindezt átérezni: Ugye milyen nagyszerű érzés a bizalom,

az igazi bizalom?”

2022. aug. 18. 18:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
95%

Hapsi vagyok, de azért is hozzászólok:

Jól írták fentebb, hogy az egész (tök mindegy, ki írta) szöveg indokolatlanul barokkos, terjengős és hamisan patetikus. Egyszerű érzéseket ilyen körmönfontan megfogalmazni olyan, mintha valaki kőolajlepárlóban szeretné megfőzni a hétvégi húslevest...

A hegyi levegős szöveg egy regényben hangulatcsinálónak elmegy.

Viszont nem derül ki a kérdésből, hogy mi célból és kinek írnád a szöveget:

Szerelmi vallomás/ korai randis fázisban csábítás?

Egy átlagos, mai 20-30as csajnak, aki ismerkedés során pár szavas tőmondatokban, gifekben és emojikban kommunikál, kínzás egy ilyen terjengős szöveg. Át se menne, hogy mi a f@szt akarsz mondani, de kattantnak/ijesztőnek tartana.

Ha viszont már 40 éve együtt vagytok és meg akarod lepni az asszonyt valami szentimentális cuccal, akkor lehet, hogy még meg is hatódna, hogy ennyi idő után is próbálkozol...

2022. aug. 19. 01:11
 32/38 anonim ***** válasza:
Egy nő azt fogja érteni ebből, hogy veled baj van! Ha ez a cél, akkor érteni fogja! Ha az érzéseidet szeretnéd kifejezni, akkor azt a saját szavaiddal tedd. Feltételezem te ezeket idegen nőknek szeretnéd leírni, az eleve pusztába kiáltott szó, nyilván te sem érzel irántuk semmit, nekik meg nincs mire rezonálni, nem leszel ettől vonzó.
2022. aug. 19. 01:27
 33/38 anonim ***** válasza:
48%
Fuh bassza meg, és ezért lepontoztak a picsába, az igen.
2022. aug. 19. 08:51
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus Romana szöveg.
2022. aug. 19. 09:31
 35/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én sem tartottam jónak ezt a stílust, mert nem tűnik eredetinek.Kíváncsi voltam a véleményekre hogy vajon hogy látják ezt a nők, de ezekszerint ugyanúgy, mint én.Köszönöm Mindenkinek!

A linket nem tudom berakni, mert már nincs meg nekem.De ha beírod, hogy PUA szövegek akkor sztem kiadja. De már az első néhány sor is baromság.

2022. aug. 19. 09:44
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert ezek a pua nagyokosok azt hiszik, hogy minden nő ostoba és nyálas szövegekkel meghódítható.
2022. aug. 19. 09:59
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó tanács:

Sose próbáld ki ezeket a PUA baromságokat igazi nőkön.

1. A színészkedés külön szakma, egy átlagos srác, aki rá van görcsölve a témára, sose fog jót alakítani, ahogy egy lámpalázas színész sem.

És ha kapcsolatban gondolkozol, akkor előbb-utóbb magadat fogod alakítani...

2. A legtöbb szitu a neten életképesnek tűnik, de a valóság tök más. Olyan mint a vezetés: elméletben lehet olvasni arról, hogy hogyan kell vezetni, sőt kézi fékkel driftelni stb. Aztán ÉLESBEN az első pár alkalommal már annak is örül az ember, ha lefulladás nélkül elindul egy enyhe emelkedőn, pedig elméletben full profi... A PUA annyit csinál, hogy pusztán elméleti felkészítés után rögtön bedobja a mazsolákat a nagyvárosi forgalomba.

Emlékszem, még 10 éve (amikor ez a xar fénykorát élte) én éreztem szekunder szégyent, amikor megláttam pár szerencsétlen srácot, ahogy kártyapaklival vagy bűvész szettel mentek oda "könyörögni" a csajoknak, hogy előadhassák a számukat, mert a PUA szerint akkor az volt a "menő".

2022. aug. 19. 11:56
 38/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze én is baromságnak láttam, sosem próbáltam(nem is fogom) Még ha vmennyjre működik is, hosszútávon nem alkalmazható..meg egyébként is csúnya dolog félrevezetni bárkit is.
2022. aug. 20. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!