Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez írásos formában is? Át tudja érezni ezeket a szavakat egy nő, miközben olvassa a történetet?A lenti szöveg csak példa a szavak használata miatt. Csak nők véleményére vagyok kíváncsi.
Példa: „ Igazán nagyszerű dolog valakiben megbízni. Mire is gondolok valójában? Olyan a bizalom
mint egy puha arany buborék, egy energia áramlás amely összekapcsolja a két embert, érintése
meleg, lágyan simogató és nyugtató, ilyenkor erős, meleg érzés járja át az egész testet, erősíti a
biztonságérzetet, a bizalmat, olyan szélesre tárja szárnyait, hogy ilyenkor maga az érzés szólít meg
bennünket: ”Biztonságban és védve vagy, megnyílhatsz az élmény számára, teljesen átérezheted,
elfogadhatod azt. Valószínű jó érzés lesz mindezt átérezni: Ugye milyen nagyszerű érzés a bizalom,
az igazi bizalom?”
Csak h erdemi valaszt is kapj
A bizalomrol szolot nem tudom azelni mert szamomra nem ilyen. De elfogadom h te ilyennek latod es abszolvalni tudom az erzeseimben. Vagyis kepes vagyok beleelni magam a te erzeseidbe.
A hegytetost kb en is igy fogalmaznan meg ha ott lennek. Egy nyugodt tiszta erzes mikor a zermeszet olel korul. A csend es a kiterjesztett erzekek..
Szoval a nok is beletudjak elni magukat a szovegbe. Legalabbis en kepes vagyok teljesen elmerulni es minden mast kikapcsolni.
kérdező, meg ne sértődj, de hasonlóan rossz a természetről írt szöveged is.
nem tudom, h. ez mi nálad?
nem bírsz normális, hétköznapi nyelven, közérthető stílusban beszélni?
miért akarsz ilyen erőltetetten fennkölt, irodalmiaskodó lenni? azért félrenyúlás, mert semmi tehetséged az íráshoz ezek alapján, és mert ez a felfokozott, patetikus stílus egyszerűen zavaró egy ilyen triviális dolog leírására, amit ki akarsz fejezni.
én nő vagyok, és sem szóban, sem írásban nem szeretnék ilyen silány, kifejezetten nívótlan, erőltetett szövegeket hallani!
ami a nőknek legtöbbször bejön, az a spontaneitás, a humor, a szellemesség, az egyszerű és sallangmentes kommunikáció.
ha a pasinak vannak saját, eredeti gondolatai, meglátásai, ha olvasott, ha tájékozott.
nem kellenek ilyen hülye PUA-taktikák, nem akarunk átélni semmi ilyesmit szerintem.
Jó írónak kell lenni. Ez minden médiára igaz. Egy jó író pont arra képes, hogy átérezd, amit ír. De ez minden médiára igaz.
Amúgy ez egy buta cikk lehetett, be tudod linkelni?
29
helyesen: ez minden MÉDIUMRA igaz (nem médiára, mert az a többes számú alak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!