Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet ez írásos formában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez írásos formában is? Át tudja érezni ezeket a szavakat egy nő, miközben olvassa a történetet?A lenti szöveg csak példa a szavak használata miatt. Csak nők véleményére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Példa: „ Igazán nagyszerű dolog valakiben megbízni. Mire is gondolok valójában? Olyan a bizalom

mint egy puha arany buborék, egy energia áramlás amely összekapcsolja a két embert, érintése

meleg, lágyan simogató és nyugtató, ilyenkor erős, meleg érzés járja át az egész testet, erősíti a

biztonságérzetet, a bizalmat, olyan szélesre tárja szárnyait, hogy ilyenkor maga az érzés szólít meg

bennünket: ”Biztonságban és védve vagy, megnyílhatsz az élmény számára, teljesen átérezheted,

elfogadhatod azt. Valószínű jó érzés lesz mindezt átérezni: Ugye milyen nagyszerű érzés a bizalom,

az igazi bizalom?”

2022. aug. 18. 18:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
80%
Te most azt kérdezed, hogy a nők értik-e, amit olvasnak?
2022. aug. 18. 19:49
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdezem.A kérdés lényege az, hogy írásos formában átérezhetőek-e az érzék szavak..pl.puha, meleg, langyos szellő,csillogás, fényes, csodálatos, stb.
2022. aug. 18. 21:30
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak h erdemi valaszt is kapj

A bizalomrol szolot nem tudom azelni mert szamomra nem ilyen. De elfogadom h te ilyennek latod es abszolvalni tudom az erzeseimben. Vagyis kepes vagyok beleelni magam a te erzeseidbe.

A hegytetost kb en is igy fogalmaznan meg ha ott lennek. Egy nyugodt tiszta erzes mikor a zermeszet olel korul. A csend es a kiterjesztett erzekek..

Szoval a nok is beletudjak elni magukat a szovegbe. Legalabbis en kepes vagyok teljesen elmerulni es minden mast kikapcsolni.

2022. aug. 18. 22:12
 24/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két példa szövegre adott választ.A bizalomról kapcsolatos szöveget nem én találtam ki, számomra sem ilyen érzés, csak példaképpen illesztettem be. De akkor ezek szerint a természethez kapcsolódó szöveg valósághűbb érzelemi leírás.
2022. aug. 18. 22:34
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, meg ne sértődj, de hasonlóan rossz a természetről írt szöveged is.

nem tudom, h. ez mi nálad?

nem bírsz normális, hétköznapi nyelven, közérthető stílusban beszélni?

miért akarsz ilyen erőltetetten fennkölt, irodalmiaskodó lenni? azért félrenyúlás, mert semmi tehetséged az íráshoz ezek alapján, és mert ez a felfokozott, patetikus stílus egyszerűen zavaró egy ilyen triviális dolog leírására, amit ki akarsz fejezni.

2022. aug. 18. 22:45
 26/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást! Nem sértődtem meg, hiszen én kérdeztem és az őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.Nem szándékozom írni.Egyszerűen csak olvastam egy cikket, hogy az érzelem kifejező szavak mennyire hatékonyak a nők számára, mert nem csak logikusan értelmezik a szavakat, hanem át is élik azokat.Ezért tettem fel a kérdést.Persze lehet, hogy személyesen használva pozitívabb hatásúak,a hanglejtés, és testbeszéd miatt.
2022. aug. 18. 23:07
 27/38 anonim ***** válasza:
95%

én nő vagyok, és sem szóban, sem írásban nem szeretnék ilyen silány, kifejezetten nívótlan, erőltetett szövegeket hallani!

ami a nőknek legtöbbször bejön, az a spontaneitás, a humor, a szellemesség, az egyszerű és sallangmentes kommunikáció.

ha a pasinak vannak saját, eredeti gondolatai, meglátásai, ha olvasott, ha tájékozott.

nem kellenek ilyen hülye PUA-taktikák, nem akarunk átélni semmi ilyesmit szerintem.

2022. aug. 18. 23:12
 28/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. aug. 18. 23:47
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Jó írónak kell lenni. Ez minden médiára igaz. Egy jó író pont arra képes, hogy átérezd, amit ír. De ez minden médiára igaz.

Amúgy ez egy buta cikk lehetett, be tudod linkelni?

2022. aug. 18. 23:50
 30/38 anonim ***** válasza:
94%

29

helyesen: ez minden MÉDIUMRA igaz (nem médiára, mert az a többes számú alak!)

2022. aug. 18. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!