Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghgj kérdése:

Mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akibe szerelmes vagy. Ő most jön ki egy kapcsolatból, de egyértelműen neki is vannak érzései irántad. Találkoztok, hogy beszélgessetek, tisztába tegyétek, hogy mi van közöttetek, és azt mondja, hogy időre van szüksége, amíg végleg lezárja a kapcsolatot. Épp költözik, és elmondja, hogy ő nagyon nyitott erre, és biztosra tudja mondani, hogy kb. 3 hónap múlva is nyitott lesz, ez nem lekoptató szöveg, de kell, hogy minden elsimításra kerüljön, és hogy jobb önmaga lehessen, amikor ismerkedtek. Azt is hozzáteszi, hogy ettől függetlenül nem vár el semmit, ha neked ez nem fér bele és időközben ismerkedni szeretnél mással, ugyan szomorú lenne, mert jobban meg akar ismerni téged, de nem fogja akadályozni.
2022. okt. 3. 20:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem, én a nő vagyok a sztoriban.
2022. okt. 3. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a költözés alatt azt érted, hogy együtt éltetek a pároddal és most méaz egyedül lakni?
2022. okt. 3. 20:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Meg azért mégis, mennyi idős kapcsolat volt, hogy 3 hónap kelljen az elsimításra? Ezek fontosak
2022. okt. 3. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék vele, már előtte sem. 3 hónap nem elég egy kapcsolat után, az meg hogy a fs kapcsolata mellett ismerkedett elvileg velem, az kizáró ok lenne.
2022. okt. 3. 20:59
 15/19 A kérdező kommentje:
3 éves kapcsolat volt együttéléssel. Nem ismerkedett veled célzottan, csak közös elfoglaltságok miatt megismertétek egymást. De nyilván nyitott volt rád, azért alakultak ki érzelmek egy valóban f.s kapcsolat mellett.
2022. okt. 3. 21:02
 16/19 A kérdező kommentje:
De értem, akkor szerintetek ez mindenképp azt sugallja a másik félnek, hogy kifogásokat meg kibúvót keres az adott ember. Hát ezt nem szeretném éreztetni, szóval akkor ez nem jó stratégia arra, hogy átadjam, hogy szeretném a helyzetnek megfelelően tisztán kezdeni ezt az egészet.
2022. okt. 3. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem azt sem tudod most, hogy merre van az elore. Olyat akarsz igerni, ami most nincs es semmi sem garantalja, hogy lesz. A kapcsolatok nem igy mukodnek. Kerek perec mondd meg neki, hogy romokban vagy es senkit nem akarsz. Aztan ha ismet egyenesbe jottel, akkor keresd meg. Ne hitegesd es igyekezz tavolsagot tartani, hogy ne legyen lehetosege kontaktolni veled. Az idot nem tudod megsporolni, de az erzelmeket ne korbacsold fel ido elott, mert a vegen kiabrandulas es csalodottsag lesz.
2022. okt. 3. 22:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Hazugság lenne, hogy nem akarok senkit, de nem akarom például úgy az első randevúmat vele, hogy mondjuk másnap még megyek valami bútorért, vagy hogy a családom pátyolgat karácsonykor, stb. Rá akarok fókuszálni, ezt viszont nem tudom neki jelenleg megadni. Egy szakítás megviseli az embert, kiesik a rutinjaiból, beszűkül a tudata, stb., új lakás, bele kell rázódni. És persze nem fair hitegetni, de nem akarom neki azt mondani, hogy nekem nem kell ő, mert nincs így.
2022. okt. 3. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Oke, de talonba se rakhatod, hogy majd kesobb jo lesz. Ha azt mondod, hogy senkivel sem akarsz kapcsolatot, akkor abbol ertenie kene, hogy nem ra mondasz nemet, hanem nem vagy meg kesz nyitni. Ha pedig valtozott a helyzet, akkor pedig egyertelmuen hozd a tudasara. Van ilyen, hogy ket ember rossz idoben talalkozik, ez ilyen. De kar lenne beigerni valamit es ot lazba hozni, amig nalad nincs meg a fogadokeszseg. Nem szorakozhatsz az erzeseivel honapokig. Tul.nagy keres ez. Ellenben meglesz a lehetoseged, hogy nyiss fele akkor, amikor mar keszen allsz es korlatozas nelkul tudod fogadni es adni a szeretet.
2022. okt. 4. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!