Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnátok erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok erre a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyik fiúba szerelmes vagyok, mondta hogy rám néz és egyfolytaban kíván, de párja van. Tudja hogy én szeretem, le akar velem feküdni, de mondta hogy ő ezekbe nem akar többet látni mert a barátnője az első

2022. aug. 29. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Elküldeném az büdös francba. Azt mondta, hogy szívesen megdugna, a barátnője se zavarja, de ennél több nem lesz.

Csak magadnak csinálsz még több bajt, ha belemész ebbe!

2022. aug. 29. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is elküldeném. Szánalmas az ilyen. Hülyíteni próbál, szexre jó lennél. Barátnőjét sajnalom.
2022. aug. 29. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus eset, alá fogsz feküdni, várod hogy veled legyen ő meg majd hiteget, hogy persze, veled lesz, addig egy párszor belédkeni a farkát majd eldob mint egy spermás zsepit.
2022. aug. 29. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Később megbánnád! Hidd el!
2022. aug. 29. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó hímribi ez a here, kutyának nem kellene
2022. aug. 29. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Teged nem az zavarna, ha megfektetne, hanem az, hogy miattad nem hagyna el a baratnojet. Egy darabig hasznalna, majd keresne mas szorakozast. Az ingyen pina is csak addig vonzo, amig nincs hozza rinyalas. Utana mar nem.
2022. aug. 29. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el csak próbál becserkészni pár menetre, közben megvan az érzelmi biztonság kedves barátnő mellett.

Sajnálom a csajt nagyon.

2022. aug. 29. 22:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit kéne neki mondanom? Hogy állítsam le?
2022. aug. 29. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak mond meg neki, hogy ilyen fiúkákkal nem foglalkozol, aki ennyire se tiszteli a barátnőjét + egy kacsintás mellé. Ha van csepp esze érti.
2022. aug. 29. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Ez jó is lenne, de a csaj is ilyen típus, szóval úgy is aláfekszik. 😂
2022. aug. 30. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!