Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy reagálnátok erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok erre a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyik fiúba szerelmes vagyok, mondta hogy rám néz és egyfolytaban kíván, de párja van. Tudja hogy én szeretem, le akar velem feküdni, de mondta hogy ő ezekbe nem akar többet látni mert a barátnője az első

2022. aug. 29. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A problema az ertekrendnel kezdodik. Se o, se te nem tartoztok azok koze az emberek koze, akiknek a huseg erteket jelent. Azert nem fogod tudni leallitani, mert valajoban egyaltalan nem utasitod el. Nem veletlenul talaltatok egymasra, ugyanaz az ertekrendetek. Mas kerdes, hogy ebbol csak hulladek kapcsolatok lesznek. Neked is, a sracnak is. Neki mar most is az van. Az elkotelezodesre keptelen egyedek csak korbecsaljak egymast. Ez a kisfiu azoknal a lanyoknal szokott koppanni, akiknek van tartasuk es az elso alkalommal, amikor a baratnojuk szobakerul, onnantol atneznek rajta. Te erre keptelen vagy. De boldog sem tudsz lenni igy. Fejlessz onismeretet es empatiat, az segit.
2022. aug. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!