Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok a helyemben?
Lassan 1 hónapja lett vége 3 éves kapcsolatomnak
de az anyámék a családba mindig fel hozzák őt anyám mindig azt mondja hogy azért hagyott el mert van neki biztos más és ő ezt honnan a fenéből veszi ? mikor nem lát belé nem lát bele a fejébe már minden szart össze hazudgál nekem mert lássa hogy szarul vagyok de ha állandóan fel hozzák a témát csak rosszabb meg el mondja minden ku...k mikor meg vele voltam nyalta falta mikor meg ez van akkor meg el van hordva mindennek és abból is elegem van hogy bele szól az életembe pedig már 20 vagyok ti mit tennétek ilyenkor ?
Én? Úgy reagáltam, hogy 22 évesen elköltöztem :D
Ilyen "anya" arra se méltó hogy a sírjára köpjek :D
Jó, az enyém rosszabb volt, de érted..:D
Megfogalmaznám feléjük, tisztán, nyíltan, hogy ezt a témát mellőzzék, mert rosszul esik épp.
Ennyi.
én 18 évesen költöztem el, 20 évesen én már nem bírtam volna ki a szülőket, pedig nem "gázak"
Mond meg neki, hogy a te dolgod és ne szóljon bele.
Ha 20 éves vagy még valahol jogos,hogy aggódik Érted a szülőd, bár később is ezt fogja tenni.
Mondd el Neki,hogy Te lezártad azt a kapcsolatot és arra kéred,hogy ne beszéljen Neked többet arról a csajról.
Ha mégis megteszi ne hallgasd végig, állj fel és hagyd ott. Előbb-utóbb le fog állni ezzel a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!