Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy reagálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja lett vége 3 éves kapcsolatomnak

de az anyámék a családba mindig fel hozzák őt anyám mindig azt mondja hogy azért hagyott el mert van neki biztos más és ő ezt honnan a fenéből veszi ? mikor nem lát belé nem lát bele a fejébe már minden szart össze hazudgál nekem mert lássa hogy szarul vagyok de ha állandóan fel hozzák a témát csak rosszabb meg el mondja minden ku...k mikor meg vele voltam nyalta falta mikor meg ez van akkor meg el van hordva mindennek és abból is elegem van hogy bele szól az életembe pedig már 20 vagyok ti mit tennétek ilyenkor ?

2017. szept. 18. 12:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nagyon remélem mert ha nem fog le állni vele nem tudom mit csinálok.
2017. szept. 18. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
ignorálás.
2017. szept. 18. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!