Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Parom nagyon naiv, semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom nagyon naiv, semmit nem vesz eszre, rossz emberismero, hogyan teritsem eszhez? Miert nem hallgat ram? Unom, hogy allanodan masok miatt veszekszunk

Figyelt kérdés

Szeret baratkozni masokkal es sok baratja van , amivel nincs is semmi bajom, nekem azzal van bajom hogy van egy par olyan inkabb haverja, akikkel nem kene hogy foglalkozzon es nagyon zavar.

Nem latja hogy milyenek, nem veszi eszre hogy rosszindulatu gonosz emberek, vakon el..csak a jot nezi ki az emberekbol, anyakilag is ki szoktak hasznalni mert hagyja

Amugy a legtobb baratjaval nincs bajom, viszont van 2-3 akikkel igen, latom a szemukben hogy milyenek, en nagyon jo emberismero vagyok..amikor tudom hogy veluk van, szova teszem hogy nem kene es nem orulok neki, mert bantjak es kihasznaljak, rosszul bannak vele. De nem veszi figyelembe es nem hallgat ram. Nekem meg rendesen faj a lelkem emiatt..nem akarom hogy rossz emberek vegyek korul.

Mit tudok tenni? Vegighallgat, de nem hallgat ram, pedig igazam van es nem vesz figyelembe.

2022. okt. 2. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Közös jövő ilyen emberrel úgy sincs. Jó anyám szokta mondani, hogy észt nem lehet adni.
2022. okt. 2. 19:38
 12/17 A kérdező kommentje:

Okos munkaban es az eletunkben is az, haladunk, tervezunk

De az emberek teren nagyon buta ,naiv

Nem szeretnem hogy emiatt legyen vege, de ha igy haladunk nekem ebbol elegem lesz, mert mar elegem van most is csak remenykedek hogy befejezi ezt

2022. okt. 2. 19:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Talan azert nem hallgat ram, mert en megvalogatom hogy kikkel baratkozom, o meg nem, es azt hiszi hogy tiltani akarom hogy baratkozzon. Pedig egyaltalan nem, en orulok hogy jol erzi magat a nornalis barataival, sosem veszekszek azert
2022. okt. 2. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Dobd ki. Minek szenvedsz vele.

Majd meghuzza egy füves aztán is istapolni akarod?

Eleve te vagy a hulye nem ő.

Ő jol csinalja hogy minel tobb pasi vegye korbe.

2022. okt. 2. 20:25
 15/17 A kérdező kommentje:

En vagyok a no :D

Es a parom ferfi

2022. okt. 2. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor majd pár csajt meghuz
2022. okt. 2. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó emberismerő vagy, akkor hogy választottál olyan párt akinek nem fontos az ami neked? Nem baj, javításra mindig van lehetőség. Vagy elfogadod ezt, vagy nem és továbbállsz.

Csak ne azért juss valamire mert itt többen írták az egyiket, meg a másikat. Mert felelősséget a döntésért majd neked kell vállalnod.

2022. okt. 2. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!