Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lettem szerelmes , rossz ember vagyok ?
2022. szept. 2. 12:40
Okadek akkor vagy, ha hitegetted feleslegesen…. Mi idegesít benne?
2022. szept. 2. 12:46
2. Nyilván hitegette, hiszen összejöttek, együtt vannak. Hónapok alatt egészen biztos, hogy ő is kimondta, hogy "szeretlek", nem csak úgy hümmögött valamit (- szeretlek. - ühüm, oké). Szóval akárhogy is, ilyenkor az ember szarul érzi magát.
2022. szept. 2. 12:51
Nem. Kell mindig szerelmesnek lenni, ha nem vagy az és idegesít szakíts. Okadek akkor lennél ha vele maradnal úgy h zavar és csak bantod őt. Engedd meg. Neki h massal boldogabb lehessen
2022. szept. 2. 12:51
5/19 A kérdező kommentje:
Sose hitegetek senkit . Nem hazudtam, elmondtam mit érzek . Az elején felébresztett bennem valamit,de szerelmes az nem lettem. Elsőként a belső tulajdonságai kezdtek taszitani, már Nem érzem annyira vonzónak sem. Nincs kedvem a kapcsolathoz . Nem működik szerelem nélkül . Nyilván mindig elmúlik egy idő után , jó is volt egy ideig . Utalok másoknak fájdalmat okozni .
A másik megismerése egy folyamat. Olyan nincs, hogy első látásra 10 perc alatt minden tulajdonságát megismerd a másiknak. Ehhez hónapok vagy akár évek kellenek. Nem véletlenül szokták azt mondani, hogy lakva ismered meg igazán a párod.
Attól te még nem vagy rossz ember, hogy belekezdesz egy párkapcsolatba és folyamatában megismered a másikat. És sajnos az egy létező jelenség, hogy lehetnek olyan tulajdonságai amik neked nem jönnek be.
Ilyenkor kell fairnek lenni, és megbeszélni ezeket a dolgokat. De ehhez két emberre van szükség akik akarnak is tenni azért, hogy jó legyen a kapcsolatuk.
Ha csak az egyik akar tenni érte (csak ő igazodik a másikhoz) akkor nincs értelme az egésznek. Ha meg olyan tulajdonságai vannak a másiknak, ami az alapszemélyisége része, nem tud rajta változtatni (számodra nem tolerálható), akkor nem marad más hátra mint a szakítás. Feleslegesen nem szabad senki idejét rabolni.
2022. szept. 2. 12:59
Azt lehet tudni, hogy hány évesek vagytok és hogy indult a kapcsolatotok?
Ha szeretnéd, megírhatod privátban a történetet, ha ide nem tennéd ki, engem érdekelne.
2022. szept. 2. 13:01
8/19 A kérdező kommentje:
Azért voltam vele , mert jól indult jól éreztük magunkat . Mindig vannak kételyek, gondoltam átmeneti és majd alakul . Úgy gondoltam nem kell egyből kidobni mindent az ablakon boldog szerettem volna lenni. Félek, hogy én keresek olyat ami nem is létezik és sose leszek boldog senkivel. De erről nem a másik tehet hogy bizonytalan vagyok és nem tudom mit akarok az élettől . Szeretném ettől megkímélni. Félek hogy a korábbi csalódásaim miatt nem tudtam beengedni érzelmileg az életemben . Viszont most nem megy .
Ki lett egyáltalán mondva köztetek, hogy együtt vagytok?
2022. szept. 2. 13:07
10/19 A kérdező kommentje:
Igen, esélyt akartam adni.
Kapcsolódó kérdések: