Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lettem szerelmes , rossz ember vagyok ?
#11:
Igazad van. De ilyenkor belegondolok, hogy hány házasság van úgy fenntartva, hogy ugyanez a szituáció- nem bírja az egyik, vagy mindkettő elviselni a másik tulajdonságait. De évekig, évtizedekig fenntartják az anyagi kényelem és egyéb dolgok miatt (gyerekre hivatkozás), és csak szenvednek mindketten.
Egyébként egyetértek, ilyenkor kulturáltan el kell köszönni egymástól.
#14:
Igen, ez is igaz.
Konfuciusz is megmondta, hogy:
"Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük."
15. Egyedül a legjobb.
De ezt már én mondom :)
Tehát úgy jartatok egymással, hogy jelezeted felé a bizonytalanságod? Te a pár férfi, vagy női tagja vagy?
A szerelem érzése amúgy elmúlik, erre alapozni egy kapcsolatot szerintem nem érdemes, mert idővel átalakul. Itt olyan belső tulajdonságokat írtál, ami téged zavar.
Ezt amúgy jelezted felé? Ha konkrétumot tudnál írni, az lehet, hogy segítene. Így túl általános a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!