Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lettem szerelmes , rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lettem szerelmes , rossz ember vagyok ?

Figyelt kérdés
Eltöltöttem pár hónapot valakivel, viszont hetek óta érzem hogy nem az igazi és nem őszinte részemről ez az egész . Idegesitenek a külső / belső hibái . Felszínes okádék embernek érzem magam, aki nem érdemel boldogságot és nem tudja értékelni ha valaki szereti . Korábbi kapcsolataimban nagyobb hibákat sem vettem észre . Baj van velem ? Sokat csalódtam ? Nem szeretnék egy másik embernek fájdalmat okozni . Mi ilyenkor a korrekt lépés?
2022. szept. 2. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na, innentől indul a hitegetés. Definiáltuk az érzéseket, világos a szándék, most kell akkor odaállnod elé és elmondanod, amit érzel. És befejezni. Hogy ő is találjon olyat, aki szereti, és te is viszont.
2022. szept. 2. 13:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat . :)
2022. szept. 2. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Igazad van. De ilyenkor belegondolok, hogy hány házasság van úgy fenntartva, hogy ugyanez a szituáció- nem bírja az egyik, vagy mindkettő elviselni a másik tulajdonságait. De évekig, évtizedekig fenntartják az anyagi kényelem és egyéb dolgok miatt (gyerekre hivatkozás), és csak szenvednek mindketten.

Egyébként egyetértek, ilyenkor kulturáltan el kell köszönni egymástól.

2022. szept. 2. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
13. Nem kötelező szenvedni. Senki nem kényszerít rá. Az embernek a feje okozza a legtöbb problémát és szenvedést.
2022. szept. 2. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:

#14:

Igen, ez is igaz.

Konfuciusz is megmondta, hogy:

"Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük."

2022. szept. 2. 13:29
 16/19 anonim ***** válasza:

15. Egyedül a legjobb.

De ezt már én mondom :)

2022. szept. 2. 13:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Tehát úgy jartatok egymással, hogy jelezeted felé a bizonytalanságod? Te a pár férfi, vagy női tagja vagy?

A szerelem érzése amúgy elmúlik, erre alapozni egy kapcsolatot szerintem nem érdemes, mert idővel átalakul. Itt olyan belső tulajdonságokat írtál, ami téged zavar.

Ezt amúgy jelezted felé? Ha konkrétumot tudnál írni, az lehet, hogy segítene. Így túl általános a kérdésed.

2022. szept. 2. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Na sikerült vele beszélni?
2022. szept. 2. 18:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs érzelmed hagyd békén! Had legyen olyannal aki szerelmes is belé
2022. szept. 10. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!