Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi, elfordul tolem amikor rosszul vagyok, de velem van amikor jol, annak elhihetem hogy fontos vagyok?
Nagyon kozel vagyunk egymashoz, vannak napok amikor rosszul vagyok, mert bipolaris vagyok, es vannak napok amikor semmi bajom, vsgyis amikor porgok es nem alszok napokig.
Amikor a porgos vidam idoszakomban vagyok, olyankor imad es ejjel nappal beszelunk
Amikor rosszul vagyok, nem foglalkozik velem
Nem tudja hogy bipolaris vagyok mert eltitkolom elole, de mar tobbszor mondta hogy fura vagyok
Azt mondja fontos vagyok neki, stb de hogy lennek fontos amikor elfordul tolem mikozben a legnagyobb szuksegem lenne ra?
Beszélned kellene erről vele. Talán csak nem tud mit kezdeni a helyzettel, mert nem érti, és azt hiszi, csak épp magányra van szükséged. Ha ő is fontos neked, akkor muszáj lesz vele megosztanod, hogy ez így van nálad.
Amúgy hány évesek vagytok?
Igaza van. Egy manipulatív kis kígyó vagy.
1. Aljas, mert eltitkolsz egy nagyon fontos dolgot.
2. Még elvárod, hogy alkalmazkodjon ahhoz, amiről nem is tud.
Remélem, hogy rájön, hogy a pörgős időszakaidban is van bajod, csak te nem veszed észre. Még rosszabb, mint a másik.
Sajnálom, de a kettesnek azért igaza van.
Egy férfi hol vidám és jókedvű hol nem is értem mi a baja én sem erőltetném.
Aljas dolog titkolni és elvárni, hogy tudja értse magától..
Durván átvered, eltitkolsz előre olyasmit, ami láthatóan befolyásolja a kapcsolatotokat, mert nem szereti a másik énedet, és akkor még te teszel fel kérdést? Honnan a bánatból tudná, hogy nem szimplán egy tuskó kaktusz vagy, hanem ez is hozzád tartozik, és ha veled tervez, meg kell tanulnia kezelni?
Ha meg nem tudja, nem akarja, akkor korrekt lenne felvilágosítani, bár, ha csak azt látja, hogy milyen szeszélyes vagy, akkor úgyis hamar feladja és lelécel.
Mégis honnan tudja, hogy neked éppen azért van rossz kedved mert rosszul vagy ha nem mondod el?
Én se keresnélek ha számomra ok nélkül ignorálsz. Gondolnám ez is egy hisztis p..csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!