Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, hogy esik nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, hogy esik nektek, ha egy számotokra is kedves és fontos nő ezeket mondja nektek?

Figyelt kérdés

Elmondja, hogy megszeretett, és sokat jelentesz neki.

Nem jártok, nem történt semmi, barátságból fejlődött idáig dolog... de apró szépséghiba, hogy nektek van barátnőtök/feleségetek, tehát nem lehet köztetek semmi. A nő nem akar titkos harmadik lenni, és te is méltatlannak éreznéd a megcsalást. Van egy oviskorú gyereked, nejeddel közös hiteled, ami benn tart a házasságban.

A lényeg, hogy esik ez nektek, amiket mond? (46 éves vagy mindehhez, tehát már benne vagy a korban...)

2022. aug. 21. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Hízelgő, megrendítő és sajnálnám, hogy elveszítettem egy barátot.
2022. aug. 21. 16:42
 2/8 A kérdező kommentje:
miért megrendítő?
2022. aug. 21. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Jol esik barkinek az ilyen. De nyilvan nem dob majd el erte mindent, es ha normális a csoka a csajt is hanyagolja ezentul. Igy h mar tudja a dolgok allasat.
2022. aug. 21. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor is, ha viszonosak az érzései? ha ő is megszerette?
2022. aug. 21. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem nehéz lehet neki, és ha "hanyagol" azt azért teszi, mert lehet attól tart, elragadják az érzései. Viszont a hétköznapokhoz erőt is meríthet belőled, még így is, hogy nem lehettek együtt. Mert ha eszébe jutsz, akkor valami jóérzés töltheti el.

A megrendítő ebben pont az, hogy bár jól meglennétek biztosan együtt, az általad vázol külső okok miatt mégsem teljesedhet be ez a szerelem. Ez sokkal rosszabb helyzet annál, mintha ő nem szeretne viszont.

2022. aug. 21. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez egy kaland, fellangolas, egy fiatalabb csajjal. Mindene tonkre mehet ha belenyul. Valas/gyerektartas/hiteltargy bukasa es a sok minka amit belerakott stb stb. Aztan kitudja meddig tart az majd lehet pár honap aztan kuka. Aztán milye marad apszolut semmi. Ha jol meg a felesegevel 100% h nem csinal semmit ezert mondtam h jo esetben ha normális. De ha mar annyira nem jo a kapcsolatuk sot pocsek, es alacsony inteligenciaju osztonjoszag akkor beleugrik. De reven nem ismerjuk nem tudhatjuk. Plane h nem tudjuk azt se az uj suna hany eves es h hogy all hozzá
2022. aug. 21. 17:05
 7/8 A kérdező kommentje:

én már tavaly éreztem, hogy ez őbenne átfordult valami másba, volt egy-két olyan elszólása, hogy lehetett tudni... meg nagyon sok időt-energiát fordított a kapcsolatunkra... de pont azért, mert családos ember, neki sokkal kevesebb mozgástere volt arra, h. ki merje fejezni, mit érez irántam...

csak akkor nekem még volt barátom, akivel később szakítottam...

de a legvégén azért elmondta, h. ugyanazt érzi, és pont azért nem folytathatjuk tovább...

2022. aug. 21. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Majd kiszeretsz belőle. Szerinted fordított felállásban hogy szokott lenni? Van az úgy, hogy a kiskandúr liheg a kisgyerekes anyuka után, és nem lesz belőle semmi, mert hülyeség egy kialakult szerelem miatt elfelezni a házat, rángatni a gyereket, otthagyni egy szerető férjet. A titkos légyottok se mindenkinek műfaja, így megmarad a dolog egy szép emléknek.
2022. aug. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!