Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szemilyesugu ferfiakra vall az, hogy teljesen a parjuk a fonok a kapcsolatban?
Én néha nagyon szeretem,ha a párom irányít. Olyankor csak robotpilótára vált a fejem. Pl nyaralas ő szeret eltervezni mindent,hogy hova megyünk mit nézünk meg. Merre menjünk én meg élvezem.
Néha az ágyban is ő irányít, olyankor ujra esendő kisgyereknek érzem magam akivel játszik mint egy játékkal.
Viszont amikor probléma vagy kérdés vagy bármi konfrontációra kerül sor akkor azonnal visszazökkenek a megrendíthetetlen bástya szerepébe.
A személlyiségem nem különleges, nagyon nyugodt ember vagyok..
Szerintem alapból nem egészséges az, ha egy kapcsolatban mindig, minden kérdésben/helyzetben csak és kizárólag az egyik fél dönt, a másikat meg csak úgy vonszolja maga után.Tehát teljesen mindegy, hogy ki milyen nemű.
Én ismerek olyan házaspárt(50+-osak, sok éve házasok), ahol legtöbbször a nő veszi kezébe az irányítást.A nő szeret szervezkedni, a férfinek pedig megfelel így, mert szereti a feleségét, nagyon barátságos, nyugodt természetű, könnyű vele kijönni.Nem egy irányítás mániás egoista macsó. A nő már kicsit akaratosabb, nehezebb eset.De persze ha nem jó a férfinek valami vagy nem értenek egyet, vagy neki van jó ötlete, akkor szól és megbeszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!