Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan közületek, aki megbánta a döntését?
Figyelt kérdés
Volt egy lány az életemben aki nagyon fontos volt, de nem éreztem magam rá készen, hogy komolyabbra forduljon.
Szeretném felkeresni és elmondani neki, hogy nagyon fontos számomra és többet szeretnék tőle.
Félek, hogy nagyon elbasztam.
2 hónap telt el azóta.
2022. szept. 28. 13:53
11/19 anonim válasza:
Mi változott két hónap alatt? Mi a garancia hogy nem ejted újra pofára? Csak akkor keresd ha biztos vagy a dolgokban...
12/19 anonim válasza:
2 hónap nem sok...
De csak ha igazán komolyan gondolod.
Mondjuk egyszer elküldted, nehéz lehet újra bízni benned...
Na meg fiatalok is vagytok nagyon, szóval túl sok jót nem jósolok ebből, ha így indul....
13/19 anonim válasza:
Csak bánok minden döntést. Mindenki más meg szakított velem. SZinte bármelyik exemhez visszamennék, de vagy továbblépett, vagy nem kell neki senki.
14/19 anonim válasza:
Van ilyen, próbáld meg.
Minek félsz?
De ahogy Joda mondja: "NE próbáld, csináld".
15/19 anonim válasza:
Igazából Yoda nem ezt mondta. “Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”
16/19 anonim válasza:
Szerintem ha biztosnak érzed magad teljesen, akkor egy üzenetet megér, de mindenképp készülj fel nemleges válaszra
17/19 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok én is..Az én helyzetem annyiból szarabb hogy van már valakije.. Szóval kevés oddsokkal indulok. Rairtam 1 próbàt megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!