Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már közűletek társkeresőn?Mi a véleményetek róla?
"És valószínű egy compjuter generálja az üzeneteket"
compjuter :DDDDDDDdddddd
Tulkép nem a comjuter!De blokkolhatja az üzeneted hogy ne kapja meg a másik!de mint a telefonos sms-randinál .nem kapta meg az illető az elérhetőségem.Azért valjuk be mennyit ejlődött azóta a számítástechnika!
DDDDDDD
Ez klasszikus "boomer" kérdés. A kérdésből látszik, hogy 40-50 körül lehetsz.
A társkeresők, úgy mint a közösségi oldalak akkor sikeresek ha nagy a felhasználó rétegük.
Tehát ha a facebookért havi 3.000 Ft-ot kéne fizetni, kb senki sem lenne fent rajta és akkor lényegében értelmetlen lenne rá regisztrálnod, mert a jelenlegi kb 500-800 ismerősöd közül maximum 20 lenne fent, akikkel amúgy lehet nem is beszélnél.
Szóval ha fizetni kell a szolgáltatásért az már eleve egy rossz jel.
Tehát a megfelelő társkeresők ingyenesek. A pénzt pedig reklámokon és előfizethető extra szolgáltatásokon keresztül keresik, amik nem szükségesek az applikáció használatához, de ha 5.9 millió ember használja az társkeresőd (Tindert ennyien használják, most rákerestem a googleön), akkor ha csak a használók 0.5%-a előfizet valami extra juttatásra már bőven jól megy a cégnek.
Plusz ez a "bár három év után kiderűlt hogy hárpija a csaj" NEM LÉTEZIK. Azt kb 1 hónap után biztosan lehet látni, ha nem hamarabb. Olyan viszont van, hogy valaki annyira akar kapcsolatot, hogy önkéntesen félre néz ha rossz jeleket lát, mert nem akarja elrontani.
Meg még egy dolog. Egy normális társkeresőn pl.: Tinder kb 1.000 profilból van 4 db kamu, sőt ha jól tudom már megtudod erősíteni, hogy a te képeiden te szerepelsz, úgy hogy csinálsz pár szelfit és egy ember manuálisan megnézi, hogy egyeznek-e a képeiddel.
(Azért csak " ha jól tudom", mert már nem használom)
Szóval a kamu profiloktól sem kell félned.
--------------------------------
A kérdésre válaszolva:
2 társkeresőn voltam.
1. Bumble
Ezeken főleg átutazó külföldiek voltak (kb 2-3 éve), így nem is foglalkoztam az applikációval sokat, csak időnként "just for fun" beszélgettem és a legtöbbször logisztikai okok miatt nem tudtam találkozni másokkal, mert sokan városról városra utaztak vagy éppen csak fixideig voltak Budapesten és akkor is csak fix időben értek rá találkozni, többnyire este és leginkább csak olyan keretek között, hogy baráti társasággal mentek bulizni és csatlakozzak. Meg itt kevés emberrel matcheltem. Leginkább mert kevesen használták akkor. Most nem tudom mi a helyzet vele.
2. Tinder
Leginkább ezt használtam.
+400 match.
Kb 50 emberrel kezdtem el beszélgetni.
Kb 25 emberrel találkoztam. Párszor volt több randi is.
Ebből 3 db potenciális "kapcsolat" lett, ahol tényleg komolyan eltudtam volna képzelni a dolgokat, de ebből 2x én szaktítottam és 1x engem hagytak el. (Vagyis nem mondanám szakításnak. Kb 5xri találkozás és rengeteg beszégletés volt, így még ismerkedés fázisa)
Majd az utolsó lánnyal akivel találkoztam összejöttönk és már lassan 2 éve együtt vagyunk, amiből kb 7 hónapja együtt is lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!