Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későn jöttem rá, hogy vonzódok egy férfi ismerősömhöz?
Van egy férfi ismerősöm, talán barátnak is nevezhető, aki fél éves ismerettség után elhívott egyet találkozni. Amúgy is szoktunk, de annak nagyon randi szaga volt, így rákérdeztem, hogy akkor most ez egy randi meghívás?
Nem akartam, hogy elbeszéljünk egymás mellett.
Igennel felelt.
Közöltem vele, hogy én nagyon kedvelem, de túl soknak érezném kettőnk között a randit és hitegetni sem szeretném, így ne menjünk el.
Elfogadta.
A barátságunk tovább alakult és időközben én is elkezdtem érezni iránta, ami miatt talán olyan gesztusokat mutattam felé, amelyekből ezt leszűrte. Én viszont nem vallottam be ezt magamnak. De ő nem tudta, hogy nem vallom be magamnak, ezért egyszer elég váratlanul lekapott. Azt hozzátenném, hogy sosem volt kapcsolatom és ez volt életem első csókja, vagy csókfélesége. Ott teljesen összezavarodtam és talán egy kicsit erős hangnemben megmondtam neki, hogy nincs köztünk semmi.
Azóta nem találkoztunk, de neten beszélgettünk. Azonban nagyon jól esett a csókja és nagyon hiányzik. Nem tudom, hogy utólag érdemes lenne-e utána futni? Azt hiszem, hogy kedvelem, vonzódok hozzá. Adnék magunknak még egy esélyt..
Nyilván, már nem keres olyan gyakran és egy találkozást is lemondott azóta. Szerintetek neten valljak színt neki? Van értelme? Félek, hogy hü lyének nézne ezek után, mondván nem tudom eldönteni, hogy mit akarok.
22/N
Megírtam neki, hogy nagyon szeretnék találkozni vele, mert van egy dolog, amit úgy érzem, hogy muszáj megbeszélnem vele
Szerintetek ez így nem hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!