Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ismerősöm ezeket kérdezte tőlem, az mire utalhat?
1. nagyon finoman megtudakolta, hogy van-e párom.
megjegyezte, hogy kéne már mellém valaki, miközben nem tudott arról, hogy épp szingli vagyok, vagy kapcsolatban...
2. ill. megkérdezte, hogy a szex mennyire fontos nekem, és elmondta, h. neki nemigen.
van párja...
Ugye te sem vagy a MENSA klub rendes tagja? 😂
De írom úgy hogy értsd is... :
Meg akar dugni.
Igen, úgy is hogy van párja. És igen tényleg.
És igen, akkor is ha nem hitted volna.
Szívesen.
hehe :) ez nagyon aranyos, amiket írsz, a stílus.
mire alapozod?
neki nem fontos a szex, azt mondta, azért a 3 percért nem éri meg.
miért gondolod, hogy szexet akar?
a nagy beszélgetéseket többre értékeli.
de a gyakorin bármit kérdez az ember, mindig mindenki azt szajkózza, hogy meg akar dugni...
ha ennél értelmesebb, mélyebb válaszokat is tudtok küldeni, megköszönöm.
Van párja, ergo felvállalható kapcsolatot nem akar veled.
Elhagyni/elválni nem fog.
És igen, tényleg meg akar dugni.
A nagy beszélgetéseket többre értékeli...igen amik a szexről szólnak.
Bocs hogy a hamvas hóvirág lelked nem tudja feldolgozni.
Fogadok veled egy nagy tábla csokiban, hogy pár napi üzengetés után rátér a szex témára.
Elég mély volt?
Ne haragudj, de mi mást akarna, mint dugni ezek után?
De akkor mondok még egy lehetséges opciót: lehet, hogy liánozni akar, vagyis veled kapcsolatot kialakítani, tehát bebiztosítani egy új párkapcsolatot, mielőtt szakítana a régivel, mert kapcsolatfüggő. De nem gondolom, hogy ez sokkal kecsegtetőbb, mint az első.
Abban viszont egészen biztos lehetsz, hogy nem barátkozni akar. Vagy te a veled megegyező neműektől, akikkel barátkozol, meg szoktad kérdezni egy barátság elején, hogy mennyire fontos neki egy szex? Meg szoktad nekik mondani, hogy kéne melléjük valaki, miközben azt sem tudod, van-e valakijük? Ugye, hogy nem.
mondjuk ha egy random ismerosom olyanokat kerdezgetne, hogy nekem mennyire fontos a szex, elhajtanan a ..-ba. semmi koze hozza.
milyen viszonyban vagy ezzel a ferfivel?
😂😂😂 A tanár úr egészen biztosan csak bAszélgetni akar...
Istenem komolyan hogy lehet egy nő ilyen idió...akarom mondani naív...
idióta, köszi.
mert nem lépett semmit, mióta ezeket kérdezte, ezért szerintem csak úgy kérdezte, és boldog a kapcsolatában.
"Vagy te a veled megegyező neműektől, akikkel barátkozol, meg szoktad kérdezni egy barátság elején, hogy mennyire fontos neki egy szex?"
én nő, ő férfi.
ki beszél itt azonos neműekről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!