Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi ismerősöm ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi ismerősöm ezeket kérdezte tőlem, az mire utalhat?

Figyelt kérdés

1. nagyon finoman megtudakolta, hogy van-e párom.

megjegyezte, hogy kéne már mellém valaki, miközben nem tudott arról, hogy épp szingli vagyok, vagy kapcsolatban...

2. ill. megkérdezte, hogy a szex mennyire fontos nekem, és elmondta, h. neki nemigen.

van párja...

2021. szept. 28. 15:53
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

szerintem semmi alapod megbélyegezni vagy minősíteni, ez egy kérdezős oldal.

mivel azóta is kertes, a kérdésem aktuális.

2021. szept. 28. 18:08
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

Igen, ilyenkor van az amikor az öntudatod nagyobb mint az eszed .

Egyébként már válaszoltunk a kérdésedre, miszerint a tanár úr meg akar(t) b@szni.

Ennyi. Nem értem mit nem értesz.

2021. szept. 28. 18:12
 23/34 anonim ***** válasza:
77%

Mennyire bunkók az emberek… Lehet ezt szebb stílusban is.

Egyébként tényleg egyértelmű, hogy szexuálisan izgattad őt. Vagy csak maga a tény, hogy fiatal lánnyal szóbahozta a szexualitást. Ennyi.

Keres, mert megteheti, te reagálsz rá, ott vagy neki elrakva tartalékba.

2021. szept. 28. 18:36
 24/34 A kérdező kommentje:

igen, itt elég tapló stílusban nyomják a nagyokos tojások.

ez a mániájuk, h. dugás, és mindenkit oltanak, aki megkérdőjelezi, amit mondanak.

2021. szept. 28. 18:40
 25/34 anonim ***** válasza:
70%

#27 valóban nem vagyok szociálisan túl érzékeny. De ha valakit bánt az igazság, és a valóság , nem bújik idióta magyarázatok mögé akkor ne tegyen fel ilyen jellegű kérdéseket amik más számára világosak mint a nap. Nem értem mi a problémátok. Írtam szépen, és írtam nyersen. Egyik sem jó.

Tehát? Mi a kérdés pontosan?

2021. szept. 28. 18:56
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
Karen beindult.
2021. szept. 28. 18:59
 27/34 anonim ***** válasza:
73%

#28, amit szépen írtál, az még akár jó is lett volna, feltéve, ha nem gúnyból született volna. :) Tényleg vannak problémák, ha te nem látod a különbséget a kétféle kommunikációban.

Én megértem, hogy te érzéketlen vagy, és ilyen nyers stílus számodra elfogadható, de ne bánts idegen embereket oktalanul. Máshogy vezesd le a frusztrációkat.

2021. szept. 28. 19:02
 28/34 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Őszintén kíváncsi vagyok rá, számodra nem elég egyértelmű, hogy a férfi részéről ez flört volt és célozgatás? Nyilván a szíved mélyén te is érzed ezt. Komolyabban nem lép feléd, hiszen nem is akar semmi komolyat. Viszont nem rúgna ki az ágyából. Ez a lényeg és ez az igazság.

Jól csak akkor kerülsz ki ebből, ha nem reagálsz a megkereséseire. Vagy megvárod, amíg szabad ember lesz, ami jelenleg elég bizonytalan, finoman szólva...

2021. szept. 28. 19:03
 29/34 anonim ***** válasza:
38%

#32 komolyan nem értelek. Írtam szépen nem volt jó. Mert gúnyos...

Írtam nyersen, nem jó mert bunkó.

Akkor most???

Neked nem egyértelmű mit akart a tanár úr?!

2021. szept. 28. 19:04
 30/34 anonim ***** válasza:
57%

#33, de, le is írtam, olvasd vissza. Tényleg nem érted, amit írok, vagy csak unatkozol és szórakozol?

Egyszerűen megbotránkoztatott, hogy mennyi bunkó, nyers komment jött a kérdésre, amik kb az anyjába elküldik és megalázzák a kérdezőt. Ha te ebben tényleg nem látod a problémát, fölösleges magyaráznom, sajnos mindig lesznek, akikkel nem lehet valami alapvetőt megértetni.

2021. szept. 28. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!