Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ismerősöm ezeket kérdezte tőlem, az mire utalhat?
1. nagyon finoman megtudakolta, hogy van-e párom.
megjegyezte, hogy kéne már mellém valaki, miközben nem tudott arról, hogy épp szingli vagyok, vagy kapcsolatban...
2. ill. megkérdezte, hogy a szex mennyire fontos nekem, és elmondta, h. neki nemigen.
van párja...
szerintem semmi alapod megbélyegezni vagy minősíteni, ez egy kérdezős oldal.
mivel azóta is kertes, a kérdésem aktuális.
Igen, ilyenkor van az amikor az öntudatod nagyobb mint az eszed .
Egyébként már válaszoltunk a kérdésedre, miszerint a tanár úr meg akar(t) b@szni.
Ennyi. Nem értem mit nem értesz.
Mennyire bunkók az emberek… Lehet ezt szebb stílusban is.
Egyébként tényleg egyértelmű, hogy szexuálisan izgattad őt. Vagy csak maga a tény, hogy fiatal lánnyal szóbahozta a szexualitást. Ennyi.
Keres, mert megteheti, te reagálsz rá, ott vagy neki elrakva tartalékba.
igen, itt elég tapló stílusban nyomják a nagyokos tojások.
ez a mániájuk, h. dugás, és mindenkit oltanak, aki megkérdőjelezi, amit mondanak.
#27 valóban nem vagyok szociálisan túl érzékeny. De ha valakit bánt az igazság, és a valóság , nem bújik idióta magyarázatok mögé akkor ne tegyen fel ilyen jellegű kérdéseket amik más számára világosak mint a nap. Nem értem mi a problémátok. Írtam szépen, és írtam nyersen. Egyik sem jó.
Tehát? Mi a kérdés pontosan?
#28, amit szépen írtál, az még akár jó is lett volna, feltéve, ha nem gúnyból született volna. :) Tényleg vannak problémák, ha te nem látod a különbséget a kétféle kommunikációban.
Én megértem, hogy te érzéketlen vagy, és ilyen nyers stílus számodra elfogadható, de ne bánts idegen embereket oktalanul. Máshogy vezesd le a frusztrációkat.
Kérdező!
Őszintén kíváncsi vagyok rá, számodra nem elég egyértelmű, hogy a férfi részéről ez flört volt és célozgatás? Nyilván a szíved mélyén te is érzed ezt. Komolyabban nem lép feléd, hiszen nem is akar semmi komolyat. Viszont nem rúgna ki az ágyából. Ez a lényeg és ez az igazság.
Jól csak akkor kerülsz ki ebből, ha nem reagálsz a megkereséseire. Vagy megvárod, amíg szabad ember lesz, ami jelenleg elég bizonytalan, finoman szólva...
#32 komolyan nem értelek. Írtam szépen nem volt jó. Mert gúnyos...
Írtam nyersen, nem jó mert bunkó.
Akkor most???
Neked nem egyértelmű mit akart a tanár úr?!
#33, de, le is írtam, olvasd vissza. Tényleg nem érted, amit írok, vagy csak unatkozol és szórakozol?
Egyszerűen megbotránkoztatott, hogy mennyi bunkó, nyers komment jött a kérdésre, amik kb az anyjába elküldik és megalázzák a kérdezőt. Ha te ebben tényleg nem látod a problémát, fölösleges magyaráznom, sajnos mindig lesznek, akikkel nem lehet valami alapvetőt megértetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!