Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha létrehozhatnád magadnak a "tökéletes" társat, milyen tulajdonságokkal ruháznád fel?
Mik lennének a külső tulajdonságai és a belső, amik nélkül nem működne?
Azt is leírhatjátok mondjuk, hogy hol ismerkednétek meg. Engedjétek el a fantáziátokat!
ne legyen kövér, se alacsony.
legyen empatikus, szolidáris, tisztességes, jó ember, meg erős intellektusú, olvasott, nyelveket beszélő...
Magasabb lenne nálam sokkal, az eddigi leghelyesebb akit valaha láttam az életben, random bekopogna az ajtómon hogy ő már régen kiszemelt és egy nagycsokor virág/csokoládé mellett szerenádot adna, amitől a szomszédok is olyan jó kedvet kapnának, mi meg az internet sztárja lennénk minimum 2 perc hírnév😅..
belsőre tiszteljen, szeressen, jobban mint én őt. Legyen inkább túl őszinte, tudjon udvarolni, vegyen le a lábamról, legyen őrült bizonyos szinten, például igya meg a konyakot a tűsarkúmból, vigyen a hátán és szaladjon közben meg nevessen mint egy őrült, nevettessen meg, akarjon boldoggá tenni, akarja hogy én legyek a legszebb mert az övé vagyok, szeresse a szüleimet, legyen felelősségtudata, szeresse az állatokat, legyen benne minden marhaságban amit kitalálok. Fejlesszük egymást, legyen olyan az ágyban amilyent én akarok, ha 3-4 órás reszelést és éppen ráérünk akkor akár minimum 4 menet aznap… szeressen kényezteti.
Legyen kreatív, szeresse a hisztis oldalam. Támogasson minden tervemben, éreztesse hogy csak én meg ő.. többször! És a többi ráhajtóval, aki el akarja venni tőlem legyen akkora rohadék mint a legnagyobb ellenségével. Hát ja egyenlőre ennyi. Nekem ez lenne a legesleg…
Hm... jól hangzik!
Járj nyitott szemmel és élőben is meglelheted vagy ő téged, majd ahogy hozza a sors... Igazából mindegy csak sikerüljön!
Hú ez nagyon jó!!! Miközben olvastam végig vigyorogtam :)))
Hát én őszintén kívánom neked, hogy valósuljon meg ez az álom és megtaláljátok egymást!!
Sajnálom, hogy így jártál... Itt az én kérdésem alatt remélem nem lesz ilyen. Nyugodtan írd le, amit szeretnél :)
Az nagyon nyálas lenne, ha leírnám, hogy belsőre nem változtatnék a jelenlegi társamon? Sokszor nagyon idegesít, sokszor sok dolgától rosszul vagyok, de így szeretem, így tökéletes nekem ahogy van. Komolyan elgondolkodtam mit változtatnék rajta a kérdésed olvasva, de nem, semmi nem jutott eszembe.
Egy-két külső jegy van amin változtatnék mindössze. De azokat meg nem írom le, mert van amelyiket nem bírná el a kategória.
Egyáltalán nem nyálas. Ez a te őszinte véleményed. Akkor fogalmazhatunk úgy, hogy tökéletlenül is tökéletes? :))
"A szerelem nem akkor ér el, amikor megtalálod a tökéletes személyt, hanem amikor egy tökéletlen személyt tökéletesnek látsz."♡
:D :D
Kérdező, igen, köszi, ez nagyon talált, nagyon igaz :)
De ő is tudja, hogy így vagyok vele :D Épp a napokban nevettük, hogy mondtam-Van, hogy rosszul vagyok érted, és van, hogy rosszul vagyok tőled :) :D
Sok boldog pillanatot a továbbiakban is! Telis-tele sok szeretettel, boldogsággal, minden jóval megfűszerezve!! :))
Legyen kívül sör, belül rétes.
A kettes mennyire hozza a tipik átlagot. És az átlag az szint alatti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!