Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Itt az ősz ilyenkor még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt az ősz ilyenkor még nehezebb a szerelmi bánatot cipelni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi ,majd elvonják a számlák a figyelmet róla.
2022. szept. 14. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyan olyan nehéz,de talán ősszel meg télen a bezártság,hideg,korai sötétedés miatt kicsit melankólikusabbak az emberek. Talán ez miatt nyomasztóbb lehet
2022. szept. 14. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Amelyik évszakot kevésbé szereted, akkor nehezebb elviselni a szerelmi bánatodat is. Van aki szereti az őszt, a nyarat meg rühelli, mert meleg van, bogarak, és még az andalgó párocskák is akkor vannak a legtöbben.
2022. szept. 14. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:

1 na ja, de épp egy jól működő kapcsolat segíthetne át ezeken a nehézségeken sokakat...

lehet kevesebben fagynának meg, mert lenne kivel összebújni. (szarkazmus1)

éhezni is könnyebb lenne, mert vkinek csinos akarnál lenni. (szarkazmus2)

2022. szept. 14. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
nem, ez évszaktól független.
2022. szept. 14. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó a humorotok #1 #4

🤣

2022. szept. 14. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Azt mindig nehéz elviselni. Annak idején pont ősszel szakítottunk, valahogy így szeptember tájékán. Nem tudom, milyen lett volna, ha tavasszal vagy nyáron történik, de gyanítom, hogy ugyanolyan sz@r lett volna.

N

2022. szept. 14. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyáron szerintem rosszabb szakítani, megélni. Mindenki megy ide-oda a párjával, teli van élettel, kézen fogva sétálnak, téged meg dobtak, és csak szomorkodsz hetekig, hónapokig, nem történik szinte semmi, elfog az üresség, pont amikor a legaktívabbak az emberek… szóval tudom milyen érzés. De feltehetőleg hasonlóan szar érzés lehet bármilyen évszakban, mindenkit máshogy érint, máshogy reagálja le.. érdekes az egész, átérzem. Kitartást!
2022. szept. 14. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Nagyon igaz!

#7-es vagyok

2022. szept. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!