Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerelmet ronda srácként nehezebb találni? 20/f
Úgy gondolom magamról, hogy nem vagyok valami szép, és ahogy észrevettem, a lányoknak csak a helyes, kigyúrt srácok jönnek be. Így mennyi az esélyem az igazi megtalálására?
- nem azt akarom, hogy valaki csak egy kigyúrt testért szeressen vagy valami hasonló.
S miért mondják nekem a lányok, hogy nem akarnak kapcsolatot, mikor másnak már kimondják az igent?
elszomorítónak, és felháborítónak érzem, hogy csak visszautasításokat kapok.
Igen.
Ocsmány, lúzer srácként valszeg a kutyának nem kellesz majd.
1. a szépség relatív, kinek mi a szép, ízlések és pofonok
2. súlyos önutálatban, önbizalomhiányban szenvedsz! először inkább tanuld meg szeretni saját magad!
https://www.youtube.com/watch?v=j95evwGHvlA
https://www.youtube.com/watch?v=FajXwEj1r6Q
3. miért vagy lusta akkor te is kigyúrni magad?
4. mennyi az esélyed? mit tudom én, nem vagyok jós, hogy ezt tudjam!
5. te vagy a saját életed kovácsa, szóval ne legyél rest tenni a saját boldogságodért!
6. addig amíg te nem szereted saját magad, akkor hogy várhatod el, hogy majd más szeressen téged?
7. biztos nincs benned semmi plusz, süthet rólad az önutálat, a búvalb..szottság, és a negativizmus, ki akarna ilyen párt magának? az ilyentől csak menekül az ember
Minden csak rajtad áll! Változtass!
a szépség relatív, kinek mi a szép"
Kérlek ne...
igaz szerelem csak a filmeken létezik meg a mesékben. anyagias, felszínes világban érdek van.
hisz nem lennél "szerelmes" ha nem úgy nézne és viselkedne a párod ahogy.. magyarán alapból feltételhez kötöd! Feltételhez kötött dolog meg, hogy lehet igazi és őszinte?
Miért nem gyúrod ki te is magad?
Fogadjunk, hogy csak a legszebb lányok tetszenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!