Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan becézhetném még a szerelmemet?
Szoktam úgy hívni, hogy kicsim, szívem, bébi, szerelmem... és kb ennyi.
Ami soha nem jönne a számra mert nem is tetszik az a drágám, vagy a kincsem vagy az édesem.
Gondoltam még arra, hogy cicám, kisbabám, de nem gáz ezt mondani egy férfinak?
Nálatok milyen becézések vannak még?
(Tudom, hogy gáz kérdés, de én eddig mindig olyan kapcsolatban voltam ahol nem voltak ilyen becézések, viszont az új párom nagyon szeret ilyeneket használni és nekem nagyon jól esik, de míg neki természetesen jön, nekem nem igazán de szeretném én is becézgetni őt, ezért vagyok kicsit rákattanva a témára)
Én "drágaság" vagyok, de egy sima Béla/Károly is megfelel a számomra.
A kicsinyítő beceneveket viszont utálom, így Béluska/Karcsi, vagy akár kicsim nekem nem jön be.
Viszont nem én vagyok a párod, nektek kell tudni.
De nekem már az is fura hogy miért akarod ennyiszer nevesíteni
Nekem is mindig magamtól jön. Ha valami nem tetszik neki, azt szokta mondani.
Volt már szőrmók. Húsgombóc a feneke miatt, de ő mindig úgy vette, hogy a testalkatára mondom, és ugye ő nem olyan husis, szóval az nem vált be.
Kincs, mert nekem ő egy nagy kincs.
Az elején nyuszi volt.
Volt már mackó is.
Ill szerelmem.
Exem is meg a barátom is eléggé félékeny tipusok. Ezért nekik úgy szoktam mondani gyakorta ó egyetlenem, vagy egyetlen mindenség, na drága egyetlen mindenségem.(ez utóbbit lecseszéseknél használom ha haragszom kicsit)
Amikor az exem előszor hallotta tőlem hogy egyetlenem, kiakadt hogy ah tenyleg? Ah mekkora kam.
(Az ilyen tipusokat állandoan erősitgetni nyugtatgatni kell)
Valamikor meg olyan cuki a párom mikor pl bekajál es olyan mint egy jóllakott óvodás, olyankor néha az idiota becézések jönnek, bogárkám, kisbogárkám, tunderbogárkám tündérbögyörőm:D
Mikor keménykedik meg idegesen mond vmit, akkor meg azzal szórakozom hogy parancs rendben értettem, és olyankor vagy főnök, vagy ezredesnek hívom, vagy na, ébred Hulk :D de néha terminátor vasember és tsai
Asszem beszólásnak szoktam használni pl azt hogy "Igazi hős vagy. Tenyleg." Vagy "aha a aaagy hősszerelmes. Remek."
De szoktunk azzal a skizoval is szórakozni(Kevin) az egyik filmből, mikor pl gyerekesen viselkedik akkor is viccesen beszolok leskizozom es ahogy mondom el is kezdi utánozni direkt rá is játszik :D(Széttörve c film)
Amikor meg bekővi a hajt oarfüm meg minden és ugy megy el akkor meg azt mondom rá hogy O e "sukár(c)sávó"(néha a c.gány szlenggel is poénkodunk:D)
Szinte a legtöbb becézés nálunk valamiből jön vagy ered, azaz csak ránk él. Más nem is értené, ha azt mondanám rá hogy Hulk, vagy bármi.
*jav amikor belövi a haját parfümözik stb es ugy indul el akkor szoktam le sukárcsávózni.
Meg ezt mondogatjuk is egymásnak pl amikor megjelenik hogy A sukárcsávo! Erre ő mindig visszamonja sukárséj vagy sukárcsaj :)
Ezzel a szlenggel mást is mondunk pl megvagyok halva érted annyira szeretlek. És ilyenek :)
a "kicsimtől" rosszul vagyok, soha nem hívnék így senkit (pláne egy felnőtt ffit), és engem se szólítson senki így.
ez a "kisbabám" meg olyan betegesen hangzik, hogy hánynék tőle. ilyet mondani egy ffinak?!
a "cicám" nemkülönben hülyén hangzik, legalább annyit tudhatnál, h. ez a nőnemű macska megnevezése, a hímneműé meg kandúr.
Mi lenne, ha te találnál ki nem szokványos, kreatívabb beceneveket, amikről a párod eszedbe jut?
Az én párom oda-vissza szereti az ilyet.Mi ha nagyon bezabálunk, akkor malackámnak szoktuk egymást hívni, amúgy nem vagyunk kövérek, nekünk ez nem sértő.Persze, arra figyelni kell ne legyen sértő a becenév.
Van pl. a Ferdinánd című mese, ahol egy bika a főszereplő.Néha ez alapján én Ferdinek hívom a páromat.De ezt csak akkor, mikor ideges.
Ő meg szokott engem Baby Yodanak hívni, mert szerinte pont olyan kis cuki vagyok, mint Baby Yoda.Amikor csinálok valamit, ami szerinte kedves vagy aranyos, akkor mondja ezt.
Na, ilyen becenevekből nálunk van egy csomó, sokszor szituációhoz köthetően, meg vannak amik általánosan használatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!