Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézhetném a barátomat?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze, szóval szerelmem, életem, egyetlenem és ehhez hasonlók még kizárva... De akkor mi? Ő pl. kicsimnek hív.2013. jún. 9. 20:54
2/10 anonim válasza:
hívd a nevén, majd úgyis kialakulnak a becenevek.
3/10 anonim válasza:
Ez úgy jó,hogyha magadtól jön :)
5/10 anonim válasza:
Szívem, drágám. De ez tényleg jön majd magától:)
7/10 anonim válasza:
Engem mindennek hív, pedig csak nem régóta vagyunk együtt és kicsit fura, az életem, szerelmem stb. Én sokáig nem mondtam neki semmit, mert nem éreztem még, hogy itt lenne az ideje. Édesemnek szoktam néha hívni, meg mostanában mondtam neki, hogy cica és teljesen odavolt a boldogságtól, hogy végre mondtam valamit. :D
9/10 anonim válasza:
Hívd Bélának, vagy hívd úgy, hogy "nagyf@szú szexisten"
10/10 chooseyourdestiny válasza:
én pl pocoknak hívom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!