Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok jó dologból kiamradnak azok akik 20-25 éves koruk körül találnak először párkapcsolatot?
Sok olyat ismerek akik ennyi idősen több éves kapcsolatban voltak, meg akik már több kapcsolaton is túl voltak. De olyat is ismerek (köztük én is) aki 25 körül van már, de nem volt kapcsolata, vagy csak rövid ideig.
20-25 körül akinek nem volt még komoly kapcsolata az nagyon késve van, vagy sok olyan dologból maradt ki ami miatt később hátrányban lesz?
#1 Nem értek egyet, pont hogy a tapasztalatlanság miatt alap hibákba esnek, ami sokszor a kapcsolatot is kinyírja, vagy olyan személlyel jönnek így össze, aki akár hosszútávú, rosszabb esetben életreszóló sérüléseket tudnak okozni.
Nem vagy elkésve, nem jelenti azt hogy nincs már esélyed egy kapcsolatra, nem kell fsni. De attól még van hátránya, ahogy pl. annak is hogy valaki túl korán kerül párkapcsolatokba, túl sok partnere volt vagy különböző problémákkal szenved és nem oldja meg.
Nem maradnak le semmiről, ha a szexet nem számítjuk. Legalább is egy férfi semmiképpen nem.
Nekem is jobb lett volna ilyen idős koromban belevágni a komoly kapcsolatba, de ezt akkor még nem így gondoltam.
Azt nem tudom miből marad ki , csak azt hogy miből nem:
Sok jó gyks kérdésből🙄
20 évesen lett először kapcsolatom. Nem bánom, hogy addig nem volt. A lehetőség többször is adott volt.
Jelenleg is együtt vagyok az első párommal, nagyon jó a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!