Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, hogy beleszerettem egy nős férfiba, akivel nem lehetünk együtt. Mit tegyek? Volt, van valaki így?
Már pár éve ismerjük egymást, a családját nem hagyja el, bár nem kérem, hiszen tudom, hogy az mit vonna maga után, ha mégis meglépné, nem szeretném, hogy miattam történjen. Ezt neki kell eldönteni, hogy valójában mit szeretne. Boldogtalan házasságban leélni egy életet, úgy hogy mást szeret, vagy a saját boldogságát választja felvállalva a felelősséget és elvál, megadva a lehetőséget mindenkinek arra, hogy megtalálja a boldogságot.
Viszont én érzek iránta és sejtem, hogy Ő is, bár egyikünk sem vallott szerelmet a másiknak, de éreztetve volt, hogy többről van szó, mint csupán szex és érzések vannak.
Úgy érzem, hogy most kerüli velem a kontaktot, hogy ne legyen baj. Vagy csak már nem érdeklem és el akar felejteni, hiszen ott a családja?
Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit tett? Mit tenne?
"nem hagyja el a családját"
WHAT IS THE QUESTION⁉️
"de éreztetve volt, hogy többről van szó, mint csupán szex"
most akkor már dugtatok, a szeretője vagy?
"de éreztetve volt, hogy többről van szó, mint csupán szex"
Ja, gondolom, a szemedbe nézett közben.
Nem vagyok senkinek sem a szeretője.
Nem nézett senki senkinek sem a szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!