Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elvették a kedvemet. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvették a kedvemet. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Újabban sok férfiaknak szóló videót néztem a neten(red pill, mgtow stb.) és bár nem értek 100%-ban egyet velük, de a saját bőrömön is tapasztalom sajnos azokat a dolgokat, amikről ezek az emberek beszélnek. Ennek a közösségnek az egyik legnagyobb mottója, hogy "A nő nem a tiéd, csak ez most a te köröd." (Angolul: She isn't yours, it's just your turn.) Ez sajnos egészen idáig igaz volt, nem csak az én esetemben, de a barátaim és a testvérem esetében is. Mindig is szerettem volna egy hűséges nőt, akivel együtt lehetek, gyerekeket nevelünk, szép ottonunk lenne stb. Eddig azonban az összes kapcsolatomban vagy megcsaltak, vagy elhagytak. Kezdem feladni a reményt és kezd elmenni a kedvem az egész párkereséstől. Ennek annyi pozitívuma van, hogy pár éve elkezdtem edzeni és a külsőm is, valamint az önbizalmam is sokat javult azóta. Voltak lányok is, akik érdeklődtek irántam és szerettem volna, ha összejövünk az egyikkel, de az volt bennem, hogy mi van ha megint összetörik a szívemet. Nem merem megkockáztatni, hogy ismét egy hónapokig tartó letargia legyen az eredménye, annak ha összejövök valakivel. Egyéjszakás kalandjaim még nem voltak és nem is nagyon érdekel. Hívő keresztény vagyok (református), ha ez számít valamit. Mit javasolnátok?

26/f

2022. szept. 10. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Hát, férfiként ez ilyen. Most tekintsünk el attól, hogy itt a felhasználók többsége mindenre lazán rávágja, hogy lúzer, szűz, incel és egyebek, mert minden negyedik magyarnak gondja van a szövegértelmezéssel.

Egy kapcsolatban ne úgy élj, hogy mindig melletted lesz a másik. Legyen meg a saját kis életed és legyen mindig tartalékod. Ne függj másoktól, így nem lesz gond, ha beüt valami ilyesmi. Mert beüthet bármikor. Egy nő akkor talál mást és jobbat, amikor csak akar, de a te életednek nem ettől kell függnie.

2022. szept. 10. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, de a no nem a tied. Addig vagytok együtt, amíg mindkettőtöknek jó a dolog. Ha az egyik fel nem érzi jól magát a kapcsolatban, onnantól miért kene benne maradnia?
2022. szept. 10. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Nem kell benne maradnia, de nem is ez volt a kérdésem.
2022. szept. 10. 14:19
 4/7 Ghgj ***** válasza:
80%

Az a baj az ilyen ideológiákkal, hogy olyan dolgokat állítanak egyetemes igazságként, amik egyszerűen nem igazak. Itt például az, hogy minden nő el fog hagyni, ha lehetősége adódik.

Ugyanez a helyzet a feminista irányzatokkal, ott is egy kalap alá vesznek minden férfit.

Szerintem nem kellene ilyen videókat nézned. Értem én, az élet egyik nagy nehézsége a kiszámíthatatlansága, de vagy megtanulsz ehhez kíváncsisággal és magadba vetett hittel állni, vagy be fognak szippantani a kérdésedben is leírthoz hasonló, a világ egy szegletét ugyan helyesen leíró, de a többivel szemben vak nézetek.

Vannak nők, akik arra vágynak, mint te, és képesek is neked megadni, de csak akkor találhatod meg őket, ha kockáztatsz. Ha nem teszed, akkor annyi jut, ami most - más gondolatai által vezetve élhetsz egy önsajnáltató életet.

2022. szept. 10. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű a kérdésedből mire vágysz, de ha "a nagy szerelmet" akarod, akkor kockáztatni kell. Nincs más választásod. Benne van a pakliban, hogy megint szakítás lesz a vége.De ha így lesz, még kereshetsz újra mást.

Az első pár hónapban próbáld ne túlzottan beleélni magadat,pl minél kevesebbet gondolj az "idilli közös jövőtökre"(ha ezen kapnád magad direkt gondolj valami másra) ne idealizald a nőt, mikor alig ismered...

És azt lesz, ami lesz. Eddig is felépültél egy szakításból, a jövőben is menni fog.

2022. szept. 10. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2022. szept. 12. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Es ebben mi olyan rossz, hogy "a no nem a tied"? Nyilvan nem, mit hittel!?

Igen, a "te korod", pontosan addig, amig boldogok vagytok minkdetten. Ilyen ez, semmi koze a feminizmushoz(Azt leszamitva, hogy a noknek a feministak nelkul ma nem lenne lehetosege/joga lelepni).

2022. szept. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!