Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok adjatok tanacsot kerlek! Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
van egy lany masfel hobapot ismerkedtunk de eskuszom,hogy igazi kis kincs... 1 hete ossze vesztunk nagyon.. tiltott minden honnan utana aztan ma ra irtam... egy masik instagrammrol csak h probaljam vele a kapcsolatot felvenni... elolvasta amit irtam de nem valaszolt viszont nemis tiltott... gondoltam esetleg kuldenek neki 1 het mulva viragot amikor dolgozik vagy... nem tudom milyen modon erhetnem el h ujra szoba alljon velem? azt hogy egyaltalan nem tiltott ujra mar jonak veszem dr az h nem valaszolt lehet azert mert nem erdekli... mindrn esetre en kuzdeni szeretnek erte! Mit javasoltok nokent?(ossze veszes abbol adodott,hogy mondott valamit en tul porogtem,tul dramaztam ahelyett hogy nornalisan mrgbeszeltuk volna 2 napig irogattam neki mert ugyereztem keptelenseg vele beszelni,o besokkalt veszekedtunk,tiltott ) lehet ez igy ossze csapva elegge hulyen hangzik de remelem.kapok nemi otletet.2019. szept. 26. 02:29
1/5 anonim válasza:
Hagyd békén, értsd meg, hogy nem kíváncsi rád.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy ez csak ürügy volt a szakításra.
3/5 anonim válasza:
Agyára mentél a másiknak, olyan vagy, sose fogsz változni, úgyhogy nem akar. Ez nem derült ki először, de most tudja. Szakadj le róla. Ha kincs, akkor meg pláne.
4/5 anonim válasza:
Engedd el. Én is jártam így. Összevesztünk, eltünt. Láttam, hogy eléthető ezért hívtam, írtam zaklattam mert nem esett jól, hogy eltünt. De ez csak rontott a helyzeten. Bár ő kiprovokálta mindig, pedig én nagyon türelmes ember vagyok. Talán csak egy ürügy volt, hogy kijöjjek a sodromból és ő végre leléphetett mert nem akarta mondani, hogy legyen vége. Előfordul az ilyen sajnos, de az élet megy tovább.
5/5 anonim válasza:
Másfél hónap nem túl sok idő, de ha ennyi idő alatt nem alakult ki benne olyan szintű kötődés, hogy túl tudjatok lépni egy vitán és egyből bevágja az ajtót, akkor felejtsd el, ez a történet ennyi volt. Ne zaklasd, legyen boldog, ahogy te is tudsz az lenni, ha kinyitod a szemed és nyitsz mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!