Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú akivel pár hónapja ismerkedtem össze egy közösségi oldalon (de előtte is tudtam ki ő ismerősök miatt) Elhívott randizni, elvitt étterembe nagyon figyelmes volt, ezután még voltunk egy pár randin, minden nap telefonáltunk. De ő Franciaországban él, ami azért nem volt fontos mert nem akartam tőle semmi komolyat! Vissza utazott es akkor is rengeteget beszéltünk kb minden nap, mondta is hogy hiányzok neki és majd jön haza szeretne találkozni stb. Sajnos valamiért ő nagyon megfogott elkezdtem hozzá vonzodni talán már érzéseim is voltak felé, de aztán volt egy időszaka ahol teljesen el taszított nem beszéltünk hetekig és nekem ez rosszul esett szóvá is tettem neki, azt mondta hogy ez egy nehéz időszak neki bizonyos okok miatt(azt nem szeretném leírni ) . Én megértettem, elengedtem ezt ami köztünk volt. Aztán egy idő után megint elkezdtünk beszélni és kezdődött elölről , rá pár hétre mondta hogy jön haza és találkozzunk. Persze én nagyon örültem mert mondta hogy látni akar stb. Meg is beszéltük a napot nyilván tudjátok milyenek a lányok, elkezdenek készülődni órákkal a találkozó előtt, nem válaszolt gondoltam még alszik mert ő úgyis a belvárosban lakik ezért neki kevesebb idő elkészülni, elindultam aztán egy órája vártam már rá és be közölte hogy ő elaludt és nem is beszéltünk meg semmi konkrétat. Eléggé csalódott voltam mert amíg itthon volt egyszer sem mondta azt hogy találkozzunk, sőt alig beszéltünk. Nekem mondják mindig hogy nagyon magasak az elvárásaim a férfiakkal kapcsolatban de valahogy ő mégis úgy megfogott és sokszor úgy érzem hogy szerelmes vagyok. Azóta már volt itthon párszor nem látogatott meg de sokat, rengeteget beszéltünk. Sokszor ír kétértelmű dolgokat(mi lett volna ha, stb), nagyon rendes egyébként nem nevezném kifejezetten játékosnak( nem igazán jár randizni, nem csajozós típus) , viszont rengeteg lány barátja van és sok lánnyal beszél ami a legelején is zavart. Én voltam fiúkkal azóta mert nem akarok várni rá nyilván, de mindig a fejemre rója a dolgokat. Néha úgy érzem hogy érez irántam valamit mert úgy beszél úgy is viselkedik, néha meg mintha teljesen a “haverja” lennék, nem tudom ez azért van e mert ő sem tudja mi van és fél vagy mert tényleg a “barátja” vagyok. Fűzött egyébként egy másik lányt is köztük nem volt semmi. Tehát teljesen össze vagyok zavarodva , főleg hogy olyanokat mond hogy sokat gondolkozik azon mi lett volna ha.. hosszú a sztori megpróbáltam kiszedni ami lényegesebb

segítsetek megfejteni

2022. szept. 9. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Volna, volna ...

Ne várj rá, nem érdemes.

2022. szept. 9. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Először is: hány évesek vagytok? Ez az infó kellene, hogy be lehessen határolni a dolgot mentalitásban.
2022. szept. 9. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Játszik veled, egy szexre talán kapható, de ne várj tőle komoly kapcsolatot.
2022. szept. 9. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

nyílt, világos, lényegretörő kommunikáció a kulcs.

helló! szeretnék tisztán látni kettőnk kapcsán, ezért őszinte és egyértelmű választ várok tőled. mi ez az egész köztünk? minek neveznéd: barátság, vagy egy szerelem kezdete? tetszem neked, akarsz valamit tőlem? ha így van, akkor tisztelj engem, ha megegyezünk egy találkozóban gyere el, vagy mondd le időben, de mindenképp adj magyarázatot a történtekre. ne játssz az időmmel, se az érzéseimmel! ha nem akarsz semmit a haverságon kívül, azt is közöld! de hogy kivel randizok, ahhoz nincs közöd, amíg köztünk nincs párkapcsolat. így nem róhatod fel nekem, ha más srácokkal is találkozgatok, mert ez az én életem. és azt sem szeretném, ha talonban tartanál. tehát világos választ várok a fenti kérdéseimre, köszi!

hát kb. ezt el is küldhetnéd neki.

2022. szept. 10. 00:02
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
31%

Mondom.

P1na

Ezt szeretné tőled.

2022. szept. 10. 03:01
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
És ilyenje van most is, mármint van nője.
2022. szept. 10. 06:28
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
Kuka, tiltás. Felejtsd el az egészet, találj mást. Szerintem ez a srác búza, csak talán még ő sem tudja magáról...
2022. szept. 10. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!