Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok!Nem tudok rajta kiigazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok!Nem tudok rajta kiigazodni rajta Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam.Lassan egy éve ismerem.Mar az elején beprobalkozott nálam,de nagyon nehezen nyitottam.Azota nagyon megkedveltem,jól kijövünk,rengeteg programot csinálunk közösen,mindig hív ide vagy oda,sokat nevetünk.Szokott néha szexuális utalásokat tenni,persze én is.Legutobb teljesen egyértelműen tett egy megjegyzést,miszerint szeret játszani,főleg ha olyan a nyeremény..stb.Nagyonnfrappans beszolasai vannak,amire én is tudok mindig mit válaszolni.Ugy érzem eljatszodozunk egymással,de amikor bármi komoly lenne,hátra lép.Baratkent tekintek rá,mert van egy másik srác akivel alakul,és ezt O is tudja.

Tegnap majdnem megcsókoltuk egymást ,de nem kezdeményezett,én sem,így annyiban maradt.Rengetegszer ér hozzám,látom rajta hogy ha el kell válnunk mindig rossz kedve lesz.Viszont nem értem nagy nőcsábász létére egyszer sem cselekedett,nem tett semmit.Mindig vissza lép.Es nem értem miért.Szerintetek?Nagyon sokszor kerültünk egymáshoz közelebb,és meg is állt a levegő,de egyszerű nem történt semmi.

2022. márc. 1. 05:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sakkozni szeretne veled. Szerinted megis mi mast akarhatna?
2022. márc. 1. 06:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyszer bepróbálkozott nálad, mivel nem voltál nyitott, elengedte a dolgot.

2. Tudja, hogy alakulóban vagy valakivel, ezért tiszteletben tartja.

3. Először szexkapcsolatot akart veled, de már fontosabbnak tartja barátságotokat/csak barátként tekint rád.

2022. márc. 1. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

"Baratkent tekintek rá,mert van egy másik srác akivel alakul,és ezt O is tudja."

Ezt ő tiszteletben is tartja, bár ő többet akart tőled. Te tartod fent a feszültségat azzal, hogy kacérkodsz vele.

Most a másik nem fontos neked? Mit/kit akarsz valójában?

Tisztességes lenne tőled, ha csak egyfelé néznél.

2022. márc. 1. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Az őszinte, egyenes kommunikáció csodákra képes.
2022. márc. 1. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Na, ez is pont a Felnőtt párkapcsolatok rovatba való!
2022. márc. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!