Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A párommal teljes ellentétjei vagyunk egymásnak.

Jelenleg távkapcsolatban vagyunk az egyetem miatt, mellette pedig mindketten dolgozunk.

Én szeretek sétálni, fagyizni, vagy moziba menni, tehát alapvetően a visszafogott szórakozási formát kedvelem. Nekem megfelel az is, ha csak filmezgetünk egyik este.

A párom, teljesen más. A koncertek és a fesztiválok érdeklik. Azt mondja nem szeret bulizni, de mégis úgy veszem észre hogy igen annak ellenére hogy 28 éves.

/későn iratkozott egyetemre előtte dolgozott 5 évet egy cégnél/

Jelenleg összevesztünk, azért mert minden szabadságát kivette a fesztiválokra és nem tartott bent semmit hogy találkozni tudjunk. Az egyetemet is ott hagyta, most fut neki újra szeptemberben... de amin kivagyok bukva, hogy saját maga önfényezi magát azzal, hogy a fesztiválon a nők mennyire megnézik és hogy oda dörgölik pucsítva a feneküket tánc közbe a farkához de bezzeg ő, a félisten férfi akivel megfogtam az isten lábát, ezek ellenére nem csal meg.

Most mondjátok meg én vagyok a hülye ha kiakarom dobni ezért?

24N

2022. szept. 5. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ez nálam is szakitó ok lenne.
2022. szept. 5. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem már az szakító ok lenne, sőt, össze sem jönnek olyannal, akivel teljesen mások vagyunk. Meg kamasz korban nem gaz, mert akkor az ember nem feltétlen hosszútávú társat keres, de azért huszonévesen már biztos nem állnék le egy ennyire tőlem más személyiségű emberrel.

Amit meg írsz később, az nonszensz. Dobd ki.

2022. szept. 5. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt.
2022. szept. 5. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy veled van a baj?
2022. szept. 5. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van a baj, hogy kettőtök közül te veszed komolyan ezt a kapcsolatot, nem veled.
2022. szept. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!