Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerettetek bele a jelenlegi szerelmetekbe?
Először is a külsejével, nagyon helyes és sportos.
Aztán pedig azzal, hogy nem egy nyálgép és nem papucs. Szeretem a határozott, szókimondó, nem túl érzelmes pasikat.
Ezenkívül jókat beszélgetünk, mindig csinálunk valami progit, nem otthonülős stb.
Nagyvonalakban ezek miatt :)
A külső tökéletes volt, megfogott (mesekönyvekből tanulta, hogy viselkedjen aranyosan, bájosan).
Belsőre pedig mint egy született hadvezér - ha bármi gondom volt a vállalkozásommal, pl. belém kötött a konkurencia, csak annyit mondott: "A sarkadig se érnek fel!" (Az összes többi ismerősöm csak nyavalygott volna, meg jön a negatív, nem fog sikerülni dumával.)
(Online ismerkedés, fotói nem fogtak meg, pedig nem volt csúnya rajtuk.)
Először az fogott meg, hogy milyen kedves, mennyire az én érzéseimet, helyzetemet veszi előre, amikor a randit szervezi. Aztán elolvadtam a külsejétől a randin, annyira az én esetem, hogy el sem tudom mondani. Utána a hangja, a humora, az udvariassága. Hogy bármiről tudtunk beszélni. Őszinte, határozott, érett gondolkodású és még sokáig sorolhatnám. Tökéletesen passzolunk, bármit meg tudunk beszélni, nagyon szeretjük egymást. A fontos dolgok egyeznek. Ezek mind kellettek ahhoz, hogy ennyire szerelmes legyek.
Mert végre nőként bánt velem! Nem az egóm leépítése volt a célja, azért hogy feljebb küzdje magát,hanem neki is megvan a saját pozitív önértékelése meg nekem is!
+ Mert úgy bújt hozzám , úgy ölelt àt mint még senki más!
Szépen beszél velem, szépen bánik velem, jól működünk együtt!
Össze akar dolgozni és úgy elérni a közös célokat,nem egy maga akar küzdeni (ami nekem tetszik,mert szeretek én is hozzá tenni a dolgokhoz).
+Mindig érezteti velem hogy milyen fontos vagyok neki.
Amiket leírtam mind oda-vissza működnek!
Helyes iranyito domináns es férfi azaz szereti a szexet nem korulményeskedik nem hezitál jön és tarol tipus ez mellett szenvedélyes monogám hűséges ragaszkodó kötődő ezek mellett anyagilag számithat rá majdan a csaladja nem az a tipus aki sajnálná a pénzt a szeretteitől és felelősséget is vállal. Ezek mellett pedig egy gatlástalan őrült, jo értelemben, rengeteget lehet vele marhulni, könnyesre röhögni magam es fejest ugrani bármibe az életben, szinte szárnyakra kapok mellette.
Nekem rengeteget jelent ő, mert ilyen férfi talán 1 a milliárdhoz. Ezért sajnos szinte kapcsolat függést alakít ki bennem. Amit viszont gyűlölök magamban.
Próbáltam már leválni de nincs még egy olyan, akivel könnyesre röhögném magam, vagy nem smucig vagy családcentrikus vagy szexisten vagy vad szenvedélyes és joférj tipus ragaszkodó bújós stb mint ő.
Belőle egy van és ez nekem IJESZTŐ :(
6. Vagyok
Szerintem minden nő álma a párom.
Férfi is, azaz helyes, hatarozott szenvedélyes, de hű monogam is, számithatsz is rá, de mindenben, jóban rosszban de abban is, ha nem vagy normális, akkor veled együtt nemnormáliskodik :) teljesen asszimilálódik egy nőhöz. Maga a tökéletesség.
Én meg mondjuk nem akarok függni de ahogy elnézem a "tarsker piacot" hát inkább adjak hálát.
Hálát azert, hogy van EGY valódi férfi a földön, mert több az nincs :(
Szerintem is inkább légy hálás,mert ahogy mondod nem sokaknak adatik ez meg,hogy találjanak egy ilyen jó társat!
Amúgy nem csak ő létezik aki ilyen,hanem az én párom is :D
De én nem akarok függni egy embertől, csak mert tökéletes.
Ijesztő az az érzés, hogy mert nincs más ezért vagyok vele. Mert a tobbi házas vagy szexre megy vagy paraszt vagy smucig vagy vsaládottbagyó gerinctelen nem egyenes nem lehet egyikért sem a tűzbe menni. Én ezt nem akarom elhinni, hogy valójában egyetlen férinek lennék "kiszolgáltatva" és esélyem se lenne mással a valodi boldogságra?
A függés(érzelmi), hierarchiát szül, és rombolni fogja a kapcsolatot. Ez garantált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!