Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes?
A helyzet az, hogy egy épületben dolgozok egy férfival, de nem közvetlen kollégám. Azonban megismerkedtünk egymással, pár közös programot szerveztünk is már, valamint ha alkalom van rá, például az ebédlőben, akkor a munkahelyen is folyamatosan keresi a társaságomat, előre ír, hogy együnk együtt stb.
Nem történt még köztünk semmi konkrét, de néha indokolatlanul megérint, meg sokat kérdez. Azt hiszem tényleg érdeklem. Valamint a legutolsó ilyen érintése nem volt annyira véletlenszerű, ketten voltunk egy helyiségben és rátette a derekamra a kezét, meg simogatott. Én meg hagytam.
De a gixer az, hogy elvált. Nemrég vált el. És nem tudom, hogy csak a kalandot, vagy a potenciális párt látja bennem. Én úgy vettem észre, hogy érdeklem, mint ember, de sajnos nincs sok tapasztalatom a kapcsolatok terén 30-as nőként. Első, utolsó és egyetlen kapcsolatom 6 éve ért véget, azóta semmi komoly sem volt. Illetve az a kapcsolat sem mondható annyira komolynak.
Ez a férfi 7 évvel idősebb nálam, 40 éves. Az a baj, hogy én már beleszerettem, anélkül, hogy bármi is történt volna köztünk. De nem tudom mit akar. Így, hogy még semmi konkrét (testiség) nem történt, ti rámernétek kérdezni, hogy mi van kettőtök között? Mert oké, hogy nem vitt ágyba, nem csókolt meg, de nagyon nem így viselkedik szerintem egy pasi ha számára közömbös egy nő. Vagy várjak amíg ő lép valamit ?
Húúú de még mennyire!
Csináljatok sok sok gyermeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!