Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy egy épületben dolgozok egy férfival, de nem közvetlen kollégám. Azonban megismerkedtünk egymással, pár közös programot szerveztünk is már, valamint ha alkalom van rá, például az ebédlőben, akkor a munkahelyen is folyamatosan keresi a társaságomat, előre ír, hogy együnk együtt stb.

Nem történt még köztünk semmi konkrét, de néha indokolatlanul megérint, meg sokat kérdez. Azt hiszem tényleg érdeklem. Valamint a legutolsó ilyen érintése nem volt annyira véletlenszerű, ketten voltunk egy helyiségben és rátette a derekamra a kezét, meg simogatott. Én meg hagytam.

De a gixer az, hogy elvált. Nemrég vált el. És nem tudom, hogy csak a kalandot, vagy a potenciális párt látja bennem. Én úgy vettem észre, hogy érdeklem, mint ember, de sajnos nincs sok tapasztalatom a kapcsolatok terén 30-as nőként. Első, utolsó és egyetlen kapcsolatom 6 éve ért véget, azóta semmi komoly sem volt. Illetve az a kapcsolat sem mondható annyira komolynak.

Ez a férfi 7 évvel idősebb nálam, 40 éves. Az a baj, hogy én már beleszerettem, anélkül, hogy bármi is történt volna köztünk. De nem tudom mit akar. Így, hogy még semmi konkrét (testiség) nem történt, ti rámernétek kérdezni, hogy mi van kettőtök között? Mert oké, hogy nem vitt ágyba, nem csókolt meg, de nagyon nem így viselkedik szerintem egy pasi ha számára közömbös egy nő. Vagy várjak amíg ő lép valamit ?

2022. szept. 2. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

biztosan nem hagynám magam semmilyen szinten fogdosni meg simogatni, amíg nem vagyunk randihelyzetben, és nincs tisztázva, hogy párként ismerkedünk, járunk.

másrészt nyilván kell neki most vki, akibe kapaszkodhat, akit dughat, akiből erőt meríthet a válás után.

mivel tök tapasztalatlan vagy, és nagyon szerelmes, így baromi könnyű préda vagy, és azt tehet veled, amit akar, ha nem térsz észhez.

először is még olyan nagyon ne legyél szerelmes, legyél gyanakvóbb, hogy mit akar tőled, fusson át rajtad, h. az ő érzései könnyen lehet nem olyan tiszták, mélyek, mint a tiéd, lehet csak használni akar, pótlék vagy stb.

a helyedben átvenném az irányítást, kérdezd meg tőle mik a szándékai.

és semmiképp ne hagyd, h. megfogdosson, lesmároljon vagy megdugjon, amíg nincs kimondva, h. ti egy pár vagytok.

2022. szept. 3. 00:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, de én mindig úgy véltem, hogy kell egy kis testiség is, összhang ahhoz, hogy ki legyen mondva a párkapcsolat. Nem csak eszmecsere. Vagy talán én vagyok rosszul beállítva? Igazából, az olyan gépiesnek tűnik nekem, az előre megbeszélés.

Gyanakvó vagyok, pont ezért szeretném megkérdezni, ezért írtam a kérdést ki. De én valahogy úgy érzem ha ki akarna használni, azt már megtette volna? Lassan egy hónapja tart ez az egész kettőnk között.

2022. szept. 3. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

egy hónap túró, az semmi! nálunk egy évig tartott, szintén munkakapcsolat, sosem taperolt le, és alaposan megismertük egymást.

a testiségnek nincs helye addig, amíg ez nem randihelyzet, mert ebből lesz a kihasználás.

ha azt látja, megérinthet következmények és felelősségvállalás nélkül bármikor, bárhol, mert úgysem ellenkezel, akkor meg fog dugni, majd elhajít, mert nincs tétje a dolognak.

amúgy én frissen elválttal nem kezdenék, nagy az esély, h. vigaszt, pótlékot, simán szexet, házvezetőnőt, lelki szemetest keres csak.

2022. szept. 3. 00:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"egy épületben dolgozok egy férfival"

Semmi nem történt köztetek, az épületen kívül még nem is találkoztatok, a munkaidőn kívül a szabad időtökből még egy percet sem adtatok egymásnak. Ez még nagyon messze van a párkapcsolattól.

Jókat mond az 1-es.

2022. szept. 3. 00:33
 5/12 A kérdező kommentje:

4-es, de, szerveztünk már közös programot, csak nem történt ott “semmi” a beszélgetésen kívül.

Idézem: “pár közös programot szerveztünk is már”

Meg ma is estig beszélgettünk és mondta messengeren.

2022. szept. 3. 00:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Oké hármas, akkor egy frissen elvált pasi semmiképp sem lehet szerelmes?
2022. szept. 3. 00:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, tényleg írtál a programokról.

Mit mondott?

2022. szept. 3. 00:40
 8/12 A kérdező kommentje:
De mi számít randihelyzetnek? Egy találkozás is mikortól randihelyzet? Ha ki van mondva, hogy az egy randi?
2022. szept. 3. 00:40
 9/12 A kérdező kommentje:
*bocsi 7, lemaradt. Azt mondta, hogy aludna, de érdekesebb vagyok neki én, mint az alvás. Persze, nyilván ez is lehet beetetős szöveg...
2022. szept. 3. 00:42
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

igen, attól randihelyzet, h. tisztázzátok, h. randizni mentek, nem kollégaként.

nagyon fontos erről érdemi kommunikációt folytatni, nem pedig mismásolni.

de, lehet szerelmes akárki, még egy hóhér is, de nagyon frissen elvált esetében azért legyél gyanakvó.

hány évig volt házas, van gyerek? a válást gy gyászfolyamat követi, még akkor is, ha ő akart válni (ezt egyébként tudod, ki kezdeményezte?).

egyszerűen az embernek fel kell dolgoznia, el kell gyászolnia, h. amire esküt tett,az nem működött.

ha ilyenkor valaki fejest ugrik egy kapcsolatba, az kapcsolatfüggő is lehet.

én azt gondolom, hogy kettőtök közül te vagy szerelmes, ő pedig ezt észrevette, adja alád a lovat, de nem biztos egyáltalán, h. szerelmes.

sok mindenre használhat, és nyilván az egójának jót tesz, h. odavagy érte.

legyél óvatos, húzd meg a határokat, használd az eszed...

2022. szept. 3. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!