Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden klappol, de aztán mégse?
Figyelt kérdés
2 hete megismerkedtem egy buliban a hölggyel. Rettenetesen jól alakultak a dolgok, tényleg szerelmes lettem ilyen rövid idő alatt a stílusába, a külsejébe, mindenbe, majd minden nap találkoztunk, közös buliztunk, minden jól ment. Viszonzott szerelem lett belőle, már kvázi úgy viselkedtünk mintha együtt lennénk. Tegnap átjött hozzám, nem terveztük de nem bírtunk ellenállni, így lefeküdtünk. Most teljesen furcsa lett, mintha megbánta volna. Azt mondta csalódott a férfiakban sokat, és fél hogy ez is csak egy "fellángolás" lesz, és cserben fogom hagyni stb.. Hiába mondtam hogy nem,én komolyan gondolom, most teljesen fura. Mondja folyamatosan hogy szeret, hiányzom neki, szóval szerelmes belém de mégis fél, mégsem olyan mesés minden, mint ahogy ilyen helyzetbe kéne lennie. Szerintetek ebből még lehet valami? A szerelem továbbra is tart, holnap vagy holnapután találkozunk, de nem tudom eldönteni mit akar. Mi a véleményetek a szituációról, én rontottam el valamit?2022. aug. 28. 21:50
1/1 anonim válasza:
Tipikus drámakirálynő. Problémát generál ott, ahol nincs. Ez nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!