Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgatok egy sráccal.Ő 27,én 25 vagyok. Túl vagyunk 3 randin,az utolsón csokolóztunk,eddig minden klappol és úgy gondolom hogy lesz folytatás?
Figyelt kérdés
Kiderült,hogy petefészek daganatom van,az lenne a fair ha már most elmondanám neki.
Ti mit gondoltok erről?
2020. nov. 13. 16:53
1/6 anonim válasza:
Kamu. Nincs olyan diagnózis, hogy "petefészek daganat"
2/6 anonim válasza:
Elmondhatod neki hogy van egeszsegugyi problemad persze ha normalis a srac megerti es melletted lesz:) egy helyen laktok? Akkor el is kiserhet vizsgalatra akar.. Bar az ilyen lovagok nem leteznek ilyen koran:D
3/6 A kérdező kommentje:
Jól is hangzik,de alapból a vírus miatt nem kísérhet el senki
Félek hogy reagálna,mert az is lehet hogy később nem lehet gyerekem.
2020. nov. 13. 18:15
4/6 BeefEater válasza:
Mondd el! Ha most azt mondja, hogy emiatt nem folytatja, akkor az idődet inkább olyanra fordíthatod, aki kész támogatni amikor arra lesz szükséged.
Én biztos, hogy nem hagynám abba emiatt az ismerkedést.
5/6 anonim válasza:
Mondd el.Ha elhagy miatta,akkor inkább most mint amikor már elmélyül a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!