Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ebben a helyzetben folytatáson gondolkodni?

Figyelt kérdés

Augusztusban kezdtem a jelenlegi munkahelyemen dolgozni. első nap megismerkedtem egy kollégámmal, aki egyből felkeltette a figyelmemet. Nem mondom, hogy külsőre pont az én esetem, de valamiért hihetetlenül vonzódni kezdtem hozzá. Nem vagyok egy szégyellős típus, de előtte valahogy mindig nagyon izgultam, elbénáztam dolgokat és kb alig tudtam megszólalni. Soha nem voltam biztos, hogy kölcsönös e ez a vonzalom , lépni nem mertem. Ő mindig mosolygott rám és sokszor a közelemben volt még ha nem is akadt arra dolga. Aztán pár hónapja kaptam egy üzenetet tőle, elhívott találkozni, viszont soha nem lett belőle semmi. Furcsán viselkedett, sokszor dühkitörései voltak munkán, majd egy barátjától megtudtam, hogy depressziós a srác.

Többször kettesben voltunk, de mind a ketten folyamatosan bénáztunk egymás előtt, ciki szituációkba kerültünk.. Hozzátenném, hogy folyamatosan rá gondoltam, kb minden nap eszembe jutott, gondolkodtam, hogy vajon kellene e beszélgetést kezdeményeznem esetleg felhozni azt a randi dolgot, de nem volt elég merszem hozzá, mert tudtam, hogy eléggé távolságtartó és nem akartam pofára esni vagy tolakodónak tűnni.

Aztán kb egy hónapja megtudtam, hogy felmondott a munkahelyen, azóta nem is igazán van kedvem bejárni, unalmas lett az egész. Nem láttam azóta, viszont nem tudom kiverni a fejemből, minden nap rá gondolok, fantáziálok róla. Ilyen még nem nagyon történt velem még akkor sem amikor valakit már megismertem és odavoltam érte. Pár napja viszont ismerősnek jelölt a Facebookon csak úgy a semmiből.. nem tudom hogy vajon ő is gondol rám néha? Nem írt persze én viszont nem tudom mit csináljak. Nagyon szeretném, de nem merem elmondani neki, hogy hogy érzek, mert még csak nem is ismerem, attól is félek, hogy nem jönnénk ki olyan jól, csak a kémia az egyetlen dolgog ami megvan köztünk.

El kellene hogy felejtsem ? Olyan tanácsokat kaptam eddig, hogy depresszióssal nem igazán érdemes kezdeni bármit is mert úgyis csak eltaszít majd magától.. Fogalmam nincs mit kellene csinálnom.

24/L

2018. febr. 11. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem várd meg, hátha lép.

Ha én lennék a helyedben, akkor nem hiszem, hogy kezdeményeznék.

2018. febr. 11. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig kezdeményezz. Írod hogy ő eléggé távolságtartó, talán ugyan attól tart mint Te, fél hogy pofára esik. Első lépésnek tekinthető tőle az is, hogy bejelölt, talán varja mit reagálsz mert nem akar tolakodni. Félénkebb embereknek néha segíteni kell hogy merjenek lépni. Esetleg kérdezz rá hogy van, mit csinál, van e új munkahelye stb. Aztan ha veszi a lapot akkor nyugodtan irj neki valami olyat, hogy hétvégén nincs semmi terved, nem tud-e valamit ajánlani esetleg nincs-e kedve egy kávéra, mozira stb. Aztán meglátod. Nyugodtan közeledhetsz, mit tudsz veszteni? Eddig sem volt az életed része és ha esetleg nem sikerül a dolog akkor ugyanúgy marad minden, mentek a magatok útján. Nem kell ettől parázni.
2018. febr. 13. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, nem éri meg. :)
2018. febr. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!