Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a nő, akivel randizok túl választékosan beszél és ez nekem furcsa? Nem akarom elküldeni, mert amúgy nagyon klappol minden és tetszik.
Nem az a baj, hogy nem úgy káromkodik, mint egy kocsis vagy hogy nem primitív, de annyira nem vagyok ehhez hozzászokva, a ilyen cifra beszédekhez.
Pl nem azt mondja, hogy egyik kicsi, másik nagy, hanem hogy jelentős méretbeli különbségeket mutat...
Vagy nem azt mondja, hogy valamit nem érteni, hanem további ismeretekre is szükség van...
Ilyesmik, de tényleg szembeötlő.
Na most tökre tetszik a nő. Tényleg gyönyörű meg okos meg imádok vele lenni, de ez olyan fura. Én nem ilyen körből jövök, haverjaimnek is szemet fog szúrni, ha bemutatom, most pl. leviszem dartsozni a kocsmába vagy a kávézóba, ahol szoktunk (ez a hobbim, minden haveromnak is), az tök fura lesz, mert nem ez nem szokás..
Szerintem, ha egy húron pendültök, akkor nem lesz gond vele.
Karót nyelt amúgy vagy lazább?
Majd lelazul...
Ha amúgy talpraesett , vidám illetek egymáshoz akkor ez nem lehet gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!