Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ennyire nehéz túllépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz túllépni az exeken?

Figyelt kérdés
A párom az első szerelmén nagyon nehezen tette túl magát. Ebben az évben jöttünk össze és még mindig úgy gondolta, hogy örökké szeretni fogja a lányt a haláláig. Mi régebb óta ismerjük egymást amikor megismertem akkor szakítottak de ennek már jópár éve. Mai napig megvan a rajza a lánynak (kettőjükről), a telefonján a nagyon régi blogja ami róluk szólt (bár nem tudom miért ha állítólag túl van rajta már rég..) oké, hogy szerette de sokszor úgy érzem, hogy lehet nincs is túl rajta és, hogy mellettem is gondol rá meg nem akar "megszabadulni" tőle. Számítógépén is megvannak a közös képek. 5 éve hogy szakítottak, szerintem ez hosszú idő már. Azt mondta, hogy már nem is gondol rá de olyan fura ez nekem, én nem tartogatok semmit sem az exeimről mert minek. 😅 Most én vagyok a földönkívüli, hogy ez kicsit fáj és aggódással tölt el vagy jogos?

2022. aug. 25. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
pótlék vagy
2022. aug. 25. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
A hétköznapi embernek igen. De nekem például már egyáltalán nem, mivel nem kötődöm senkihez. Ha a párom menni akar, hát menjen. Az lesz a büntetése, hogy soha többé nem lát engem, mert végleg éltűnök az életéből.
2022. aug. 25. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerelmes voltam egy lányba, ma már így visszagondolva ő maga nem hiányzik, de nagy hatással volt rám (hihetetlenül elszánt és kitartó volt), az én hozzáállásom is sokat változott, és ez nagyban hozzájárult, hogy jól menő vállalkozó, üzletember legyek (évi 20-25 m nettó nyereség).

Tudod, az a baj, amikor a barátnőm elkezd valamin nyavalyogni, vagy egyszerűen csak negatív, jön a nem fog sikerülni monológgal... és akkor nagyon hiányzik az exem :)

Nehéz megérteni, ez kb. olyan mint amikor az EU vezetői azon nyűglődnek, hogy mit ne vegyenek az oroszoktól, és a Kadirov meg bemondja: "Engem már Lengyelország érdekel!" - Na ekkora a különbség az exem, és a többi barátnőm között :)

2022. aug. 25. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint barátodnak igen... szerintem ez nem teljesen normális, ha egyszer valaki ex lesz az életünkben annak oka van. Én nem tudnék így lenni senkivel boldogan, hogy a lelke mélyén ott van az exe emléke
2022. aug. 25. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Te a nő vagy a férfi vagy? Ebből a "párom"-ból valahogy nem derül ki. Egyébként nincs rendben, rohadtul zavaró, de sajnos elég gyakori.

N

2022. aug. 26. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, most vettem észre, hogy te vagy a nő. Igazad van, hogy zavar.

N

2022. aug. 26. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!