Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, akit elengedtél, és már bánod?
Tehát volt olyan személy az életedben, aki szeretett téged, neked is sokat jelentett, mégsem jöttetek össze, de miattad nem, és te köszöntél el tőle?
Mert féltél egy új kapcsolattól, mert voltak akadályok (gyerekek, házastárs, földrajzi távolság, betegség, bármi).
Volt. Kettő is. Az egyikkel csak egyszer találkoztam, de óriasi hatassal volt rám. Még fiatal voltam (22), nem mertem nyomulni, pontosabban annyit se mertem megírni hogy szeretnék még vele találkozni, ezt tőle vártam. Egy darabig leveleztünk, aztán megnősült.
A másik az kapcsolat volt. Én szakitottam vele 2 év után, mert egyreszt zavart hogy nem akar tovább lépni, masrészt meg sokszor komolytalannak éreztem egy esetleges házassághoz. Hiába én szakitottam, nagyon megviselt, de már nem akartam visszamenni hozzá.
#8:
Pont én is ezen gondolkodtam amit a #6-os írt.
"Reméli hogy érzi a másik, hogy benne vihar dúl"?
Ezeken az "én azt gondolom, hogy te azt gondoltad" című "apróságokon" múlik, hogy két ember egymásra talál vagy sem? Szerintem még senki sem gondolatolvasó vagy "érzi a vihart" a másikban.
Szépen el kell neki mondani! Lehet hogy így sem jön össze, de legalább megpróbáltad elmondani az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!