Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt mar olyan, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan, hogy nagyon szerettel valakit, de muszaj volt elengedned mert sokkal rosszabbat csinaltal magadnak azzal, hogy ragaszkodtal mint azzal, hogy elengedted?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem volt.
2019. ápr. 10. 11:23
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Volt, és lesz is hamarosan.
2019. ápr. 10. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben vagyok. Nem tudom..úgy érzem hogy nem fogom tudni elengedni. Ebből lesznek még gondjaim. Eddig úgy erzem állok elébe...
2019. ápr. 10. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Volt. Akkor bántam sokáig, igy utólag azt mondom jobb volt igy.
2019. ápr. 10. 12:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen . Bár hamarabb tettem volna !
2019. ápr. 10. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt. Még 2012 januárjában egy 2 éves kapcsolatomat szakítottam így meg, de igazából miatta, hogy neki legyen jobb.
2019. ápr. 10. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt. A magam érdekében .
2019. ápr. 10. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt, és lesz is még ilyen, nem egy. Az, hogy elengedtem őt, több okból is adódott, nem feltétlen a ragaszkodásból, de a lényeg, hogy volt ilyen... És lesz még...
2019. ápr. 10. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a történeted kérdező?
2019. ápr. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!