Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy túl jónak érezted magadhoz képest egy fiút és ezért elengedted?
Van hogy igy dönt egy lány.
De a legnagyobb marhaság
Nem volt köztünk semmi, csak tetszett, és gy "engedtem el" a vonzalmamat iránta - egyszerűen tényleg kevésnek éreztem magam hozzá, tudtam, hogy nálam ezerszer inkább hozzá illő lányokat megkaphatna, és itt most nem a kinézetéről beszélek, hanem a természetéről, személyiségéről.
Visszagondolva lehet, hogy a vonzalom kölcsönös volt, de valahogy elkommunikáltunk egymás mellett. Jobb így mindkettőnknek. :)
Férfi vagyok, így a kérdésre, mint Nő, érthető okok miatt nem tudok válaszolni. :) Viszont a tapasztalataimat meg tudom osztani veletek.
Sajnos az elmúlt években 4 ilyen kapcsolatom is volt, az exeim mind azt érezte, hogy sokkal jobb vagyok Náluk, sokkal vonzóbb, és hogy sokkal jobb Nőt érdemlek meg, így vége lett. Hiába mondtam Nekik, hogy számomra Ők a legfontosabbak, szeretem Őket, nem kell más, sajnos mindig ugyanazt mondogatták. És én úgy gondolom, ez a legnagyobb marhaság, amit egy nő tehet. Nem értem, miért kell szétbombázni egy olyan párkapcsolatot, -amelyikben a férfi semmiért se csalná meg azt a Nőt akit szeret- , csak azért, mert úgy ítéli meg, hogy jobbat érdemlek...
Ha erre tudtok nekem választ adni, Ti, Hölgyek, akkor legyetek szívesek megosztani velem! :) Mert kíváncsi vagyok, mi zajlik le ilyenkor Nálatok valójában, miért hoztok ilyen, hogy is mondjam, buta döntést? :(
#7: nagy fokú önbizalomhiány és önértékelési gondok állnak gyakran a háttérben. A férfiak hajlamosak azt gondolni, hogy minden nő elégedett magával, pedig a sok szelfi és egyebek pont arra szolgálnak, hogy a nők kicsit összekapargassák az önbizalmukat. Hiszen a csapból is az folyik, hogy "már áprilisban kezd el építeni a beach body-t" és minden plakáton, újságban, csatornán a gyönyörű retusált nőket látjuk és ebből kifolyólag érezzük azt, hogy nem vagyunk elég jók, nem vagyunk elegek a férfiak számára, jobbat érdemelnek nálunk.
Sokan így gondolkodnak ám, nem is hinnétek mennyien.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!