Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy ő az az ember aki igazán a társatol tudd lenni egy életen át?
Úgy, hogy nem veszekszunk, mindent meg tudunk beszélni, bízunk egymásban, olyan kötelek van köztünk, amit szavakkal nem lehet kifejezni. Voltam korábban is szerelmes, voltak hosszabb kapcsolataim a mostaninál, de ezt soha senkinél nem éreztem korábban.
24N
Amikor nem merül fel benned a kérdés, hogy “mi van, ha nem Ő az?”, akkor tudni fogod!
Amikor nincs megjátszás, önmagad lehetsz, felemel, és természetesnek érzed azt , hogy van. Ez egy belső női ösztön azt gondolom.. :)
Ez tényleg egy olyan dolog, amit érez az ember.
Én onnan tudtam, hogy az eddigi kapcsolataimmal ellentétben nem voltam bizonytalan sem a saját, sem az ő érzéseiben. Tudtam, hogy van valami plusz a kapcsolatban, amit eddig még sosem tapasztaltam. Napról napra egyre jobb minden. (Racionális szempontból pedig: közös érdeklődés, közös témák, közös jövőbeli tervek.)
4-es
Jó negatív vagy, hallod-e. Sokkal kisebb az ilyen kapcsolatok tönkre menese, mint egy olyan, amelyik nem hozza a fent leírt jellemző két.
A magyarok csaak ebben "prfik": lásd a válási-szakítási-megcsalási számadatokat:):).
De azért még lehet keresni a használt piacon, mert még nem ért véget a "Mindenki mindenkivel" kamatyol kör:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!