Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt 4 kapcsolatom, utólag jöttem rà hogy az elsőbe voltam szerelmes.
Rajtam kívűl járt màr így valaki?
A leggyakoribb az, hogy meglátom, megtetszik a külseje, aztán beszélek vele és ha beszéd közben érzem a könnyedséget, harmóniát köztünk, akkor beindul a dolog bennem. Szóval nálam két dolog kell hozzá:
1. Kívánjam a testét.
2. Jó legyen köztünk a kommunikáció.
Ha ez a két dolog passzol, akkor abból általában szerelem lesz, legalábbis az én irányomból biztosan.
28/F
A másiktól függ.
Ha vki vagy nem nyílik meg vagy felületes, azzal én is óvatosabb vagyok bőven, de ha más képes bátran kifejezni az érzelmeit mégha az még csak fellángolás is, akkor ezer örömmel élem meg vele a fellángolást is.
(Aki szeretve átölel azt en is szeretve átölelem, de aki a körmét rágja, azzal én is tartózkodóbb vagyok. Ugyanez belső érzelmekben is. Ha vki visszafogott nem élem bele magam semmibe, ha vki nyíltan imád, én viszontimádom nyíltan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!