Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyorsan estek szerelembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyorsan estek szerelembe?

Figyelt kérdés

2022. aug. 21. 00:40
A kérdező szavazást indított:
Első, második tali
Egy, két hét
Egy, két hónap
Fél év
Egy év
36 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Volt 4 kapcsolatom, utólag jöttem rà hogy az elsőbe voltam szerelmes.

Rajtam kívűl járt màr így valaki?

2022. aug. 21. 00:47
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
stopperrel nem akarod mérni? LOL
2022. aug. 21. 00:48
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

A leggyakoribb az, hogy meglátom, megtetszik a külseje, aztán beszélek vele és ha beszéd közben érzem a könnyedséget, harmóniát köztünk, akkor beindul a dolog bennem. Szóval nálam két dolog kell hozzá:

1. Kívánjam a testét.

2. Jó legyen köztünk a kommunikáció.

Ha ez a két dolog passzol, akkor abból általában szerelem lesz, legalábbis az én irányomból biztosan.

28/F

2022. aug. 21. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Lassan. Meg kell ismernem.
2022. aug. 21. 00:57
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Túl gyorsan. Aztán eltűnik az érzés.
2022. aug. 21. 01:29
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha nincs az elején szikra, ami erdőtüzet csinál, nálam utána lassan nem szokott kiakakulni. De mindenki más.
2022. aug. 21. 01:36
 7/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
62%
Nálam érdekes a dolog... Volt olyan kapcsolatom, hogy szabályosan reszkettem a gyönyörtől az első csóknál. A legutóbbinál azonban csendesen megtörtént a dolog (majd fél év múlva kb ugyanolyan csendben véget is ért - de ez nem ide tartozik). :))) Full random, hogy ki mit hoz ki belőlem...
2022. aug. 21. 02:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé betegesen kapcsolatfüggő vagyok, úgyhogy akár néhány nap után... de ez valójában nem szerelem.
2022. aug. 21. 04:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nagyon gyorsan és nagyon erősen kialakul. A férjemmel úgy ismerkedtünk meg 10 éve, hogy gyerekeket táboroztattunk és együtt voltunk nagyon intenzíven 1 hetet. Mindketten teljesen szerelmesek lettünk és onnantól gyakorlatilag elválaszthatatlanok vagyunk. Itt is, mint ahogy 6-os írja, abszolút volt azonnal egy szikra, ami erdőtüzet csinált.
2022. aug. 21. 08:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A másiktól függ.

Ha vki vagy nem nyílik meg vagy felületes, azzal én is óvatosabb vagyok bőven, de ha más képes bátran kifejezni az érzelmeit mégha az még csak fellángolás is, akkor ezer örömmel élem meg vele a fellángolást is.

(Aki szeretve átölel azt en is szeretve átölelem, de aki a körmét rágja, azzal én is tartózkodóbb vagyok. Ugyanez belső érzelmekben is. Ha vki visszafogott nem élem bele magam semmibe, ha vki nyíltan imád, én viszontimádom nyíltan)

2022. aug. 21. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!