Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a helyzet normális?

Figyelt kérdés
Egyik fiú barátommal ki akartunk menni napozni egyik tóhoz (fürdőruhaban nyilván). De mindkettőnknek van párja. Nekem megengedte a barátom hogy elmenjek, viszont neki nem a barátnője. Emiatt nem megyünk. Normális hogy ez a program az ő barátnője akaratától függött?

2022. aug. 20. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem engedi?

Én mondjuk megmondanám a barátomnak hogy bocs, felnőtt ember vagyok, nem a gyereked.

2022. aug. 20. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

Én férfi baráttal voltam nyaralni, nem volt soha semmi köztünk. Párom mondta, h mivel ő nem tud jönni menjek nyugodtan.

Sztm ha nagyon régi barát, akkor nincs evvel gond.

De a csajnak nem fér bele és kész. A párja meg ezt tartja is.

N 30

2022. aug. 20. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy nem engedte, lehet, hogy rosszul esett volna neki és a barátod inkább nem akart kellemetlenséget. És igen, normális. Nálatok ez a normális, a lánynál meg az.
2022. aug. 20. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Én sem szeretném, ha barátom a lány haverjával menne napozni, kettesben.
2022. aug. 20. 12:30
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Megértem a barátnőjét, téged nem értelek meg, miért kell neked egy másik pasassal fürdeni menni, nincs egy barátnőd, akit elvinnél magaddal, pláne, ha párod is van!
2022. aug. 21. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenki maga tudja hol vannak a határai
2022. aug. 24. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!