Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a helyzet normális?
Figyelt kérdés
Egyik fiú barátommal ki akartunk menni napozni egyik tóhoz (fürdőruhaban nyilván). De mindkettőnknek van párja. Nekem megengedte a barátom hogy elmenjek, viszont neki nem a barátnője. Emiatt nem megyünk. Normális hogy ez a program az ő barátnője akaratától függött?2022. aug. 20. 09:23
1/16 anonim válasza:
Én se engednék egy férfit fürdőruhában napozni menni. :D
2/16 A kérdező kommentje:
Mármint rajtam lett volna, értelemszerűen rajta fürdőgatya
2022. aug. 20. 09:25
3/16 anonim válasza:
Igen. Vannak olyan párkapcsolatok, ahol normális, hogyha van barátnőm, akkor nem megyek kettesben egy másik nővel napozni.
4/16 A kérdező kommentje:
Egyébként sima találkozashoz (ha elmegyünk kávezni) oda is megkérdezi a barátnőjét hogy oda elmehet-e velem. Ez szerintem már kicsit sok...
2022. aug. 20. 09:32
5/16 anonim válasza:
Minek kérdezgeti? Menjetek és kész
6/16 anonim válasza:
Szerinted sok, a barátnője szerint meg lehet, hogy egy hülye p/tsa vagy.
7/16 anonim válasza:
Tudom, csak próbáltam egy kis humort belevinni, de úgy látom nem értékelték. :(
8/16 anonim válasza:
Mindenki párkapcsolata más. Az én kapcsolatomban is alap, hogy nem megyek el kettesben egy másik neművel sehova, főleg nem bikinibe napozgatni és mutogatni magamat. Tökmindegy, hogy barát vagy sem, csak úgy találkozom, ha legalább egy velem azonos nemű is van.
9/16 anonim válasza:
Miért kettesben akartatok menni?Hivtátok volna a párotokat is.
Azért te is furcsán néztél volna,ha a pasid egy másik csajjal megy pancsolni.
10/16 anonim válasza:
Hát az ilyesmi nálam is kizáró ok. Szerintem kb senki nem hiszi el hogy csak napozni mentek kettesben. Akár igaz akár nem én sem hinném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!