Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek fenntartható egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fenntartható egy távkapcsolat egy darabig úgy, hogy egyelőre nincs meg a közös pont, ahol egybevág a kettőnk élete?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Így is indult? Vagy csak valamennyi idő után vált távkapcsolattá?

Nekem nem menne, de lehet, hogy nektek igen.

2022. aug. 19. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Régebb óta ismerjük egymást, de csak akkorra kerültünk közelebb, mire távkapcsolatunk lehetne már csak…
2022. aug. 19. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi miatt történt így, de gondolom akkor mert valaki lépni, amikor már úgy érezte muszáj vagy nem volt tétje mondhatni, hisz ha nemet mond a másik akkor is elhúz a fenébe.

Mondod hogy régóta ismeritek egymást, lehetett volna ebből valami előbb. Most már késő.

Vagy megbeszéled vele normálisan, hogy mi legyen, mik a tervek, hogyan akar ebből értelmes kapcsolatot. Mert ez így nulla.

2022. aug. 19. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig biztosan fenntartható, de érdemes megbeszélni egy időpontot, hogy ekkor össze fogunk költözni. Enélkül gyorsan céltalanná válhat a kapcsolat. Mi is távkapcsolatban vagyunk, úgy nagyjából tudjuk, hogy mikor leszünk egymáshoz közel, de még elég ködös. És igen, nehéz így, engem lelkileg nagyon megvisel.
2022. aug. 19. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egy ilyet. Nagy szerelem lett, a lány 1év után visszaköltözött, feladta a pesti életét. (Egy városban nőttek fel,onnan ismerték egymást, de a lány akkor költözött Pestre, amikor összejöttek.) Összeházasodtak, gyerekük is lett. Azóta nem tudom, mi van velük.
2022. aug. 19. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Melyik fél vagy te a nő vagy férfi? Illetve mi az oka annak hogy nem tudtok egy helyen lenni?
2022. aug. 21. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!