Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hány éves kortokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány éves kortokban tudnátok elköteleződni?

Figyelt kérdés
Főleg azok a lányok akik népszerűek a fiúknál. Hány évesen tudnál megmaradni egy férfi mellett örökre?
2022. aug. 17. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudnék. Csak használom őket egy darabig aztán kuka.
2022. aug. 17. 08:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Én meg tudnék maradni most is. 20 éves korom óta vagyok a jelenlegi párommal, 21 éves vagyok és úgy tervezem, hogy ez megmarad.

Igaz, én mindig úgy álltam ehhez hozzá, hogy olyannal jövök össze, akivel el tudom képzelni hosszútávon. Mindegy, hogy épp 12 vagy 17 éves voltam. Más kérdés, hogy mi lett volna azokból a kapcsolatokból.

Nem vagyon nagyon népszerű, de azért akadtak már srácok, akik igazán szerelmesek voltak belém és volt több is, aki szeretett volna ismerkedni.

2022. aug. 17. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam népszerű a férfiak körében (és lehet pont emiatt gondolkodok eleve így), de én egyszerűen nem látom értelmét a futó kalandoknak.

A párommal 17 éves korom óta vagyok együtt (most vagyok 21) és vele is tervezek maradni. Introvertált vagyok és emiatt nehezen tudnám elképzelni, hogy még egy férfinak annyira megnyílok valaha is, mint a páromnak.

Baráti kapcsolataimat is ez jellemzi: mindig csak 1-2 van akivel igazán jóba vagyok de azok évekig kitartanak. Úgyhogy nekem eleve mindig is az volt a vágyam, hogy komoly, elkötelezett kapcsolatban legyek.

2022. aug. 17. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem korhoz kötött dolog. Manapság inkább érdekhez. Amúgy meg akkor ha készen állsz rá, ami sok dolog függvénye.
2022. aug. 17. 10:10
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Én az utóbbi két évben viszonylag népszerű lettem a srácok körében, tehát bizonyos mértékig van lehetőségem válogatni.

Én egyáltalán nem érzem szükségét annak, hogy "kiéljem magam", mielőtt elköteleződöm. Ha holnap megismerek egy fiút, és pár hónap múlva kiderül, hogy a személyiségünk, világnézetünk és hosszútávú terveink passzolnak, akkor készen állok elköteleződni. Ugyanakkor nem tartozom azok közé, akik megvetik a rövid távú, laza kapcsolatokat. 22 vagyok, fiatal, egészséges és a visszajelzések alapján szép. Nimcs az az isten, hogy apácaként várjak az igazira, ugyanakkor készen állok stabil kapcsolatra.

2022. aug. 17. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Én már 20 évesen is megmaradtam volna egynél örökre. Sajnos nem így jött össze. Nem baj, 26 évesen megtaláltam az igazit :)
2022. aug. 17. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
20
2022. aug. 17. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
4-es válasz nem hasznos, az kemény...
2022. aug. 17. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor eljön az igazi. Nekem ez 24 évesen adatott meg. Azóta együtt, most már több mint 12 éve:)
2022. aug. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!